Konrád! Nyílt leveleinkben 95%-ban igyekeztünk a másik félről tisztességgel írni, betartva bizonyos szabályokat. Azonban ez most a részünkről nem fog menni, de erre Ön adott okot. Ön már korábban is rengeteg ostobaságot nyilatkozott mindenféle liberális sajtónak, korábban

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: Grafix69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Pálinkás Pál: Az erőszakos halált nem "kedvelem"...az más kérdés, ha "véletlenül" kimulna!!! Ez utóbbi esetben is sirnék...nem a szomoruságomban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Mindenkinek el kell takarodnia Orbanisztánból.
Pálinkás Pál
Ez a mindenszo.hu miféle gittegylet???a "levél" színvonalából ítélve valami gyengeelméjű fideszalakulat!!!
nemkati
Ennek a cikknek már az első mondata merő hazugság:
"Nyílt leveleinkben 95%-ban igyekeztünk a másik félről tisztességgel írni, betartva bizonyos szabályokat."
Vagy elírták a százalékot: 0,95%
eszegfu
Érdekes... Bayer Zsolt "kirohanásai" nem érdemelnének meg 1-2 nyilt levelet?! Nyilván vele képes "azonosulni", pedig semmivel sem "tisztességtelenebb" Konrád György véleménye... Azzal együtt, hogy a legnagyobb utálatom tárgya O.V., mégsem akarom megölni/megöletni.
csipetke
Bakker!Ezek beszélnek gyűlöletbeszédről,és uszításról?!Hát komolyan mondom,csak kiröhögtetik magukat.Mióta is hallgatjuk/nézzük a végnélküli Sorosozást?Hónapok óta?Évek óta?Átgondolják ezek,hogy mikor mit mondanak?
Grafix69
@Pálinkás Pál: Ez ilyen HIT gyülekezet , hisznek a fideszbe . Olvassatok bele érdemes , főleg a fórumokba , csak úgy világít a negró cukor a szájakban.
Pálinkás Pál
@Grafix69: Annyira azért nem vagyok kíváncsi rájuk:)
Pálinkás Pál
@eszegfu: De azért legyünk őszinték,nem sírnál ha feldobná a talpát!!
karma1
@Grafix69: Oh, milyen igazad van! Es majd Te leoltod a villanyt??? Hat eddig nem igy ismertelek meg Teged! Ha elolvastad volna az eredeti cikket, akkor tudnad, hogy Kondrad Gyorgy azt mondta, hogyha orban nem vonul vissza magatol, akkor nagyon konnyen Ceausescu es a felesege sorsara juthat...
EZT a kijelentest forgatja ki ez az igen furcsa blog, ahol olyan hos megmondoemberek vannak, hogy egyedul nem is vallalnak felelosseget egy ilyen iromanyert.

Azert a legjobban lajkolt mondatodat kerlek gondold at meg egyszer, es azt foleg, hogy mit mondtal...
Remelem ez csak egy pillanatnyi velemeny volt reszedrol, nem az egesz valo'd...
karma1
@Grafix69: Itt a cikk, amire ez az elegge szennyes blog irta ezt a nyilt levelet.
(Mas megszolalasa ilyen frissen nem volt Konradnak)

hvg.hu/itthon/20180104_Konrad_megeshet_hogy_Orban_ugy_kerulheti_el_Ceausescu_sorsat_ha_onkent_elmegy
eszegfu
@Pálinkás Pál: Az erőszakos halált nem "kedvelem"...az más kérdés, ha "véletlenül" kimulna!!! Ez utóbbi esetben is sirnék...nem a szomoruságomban!
magyarbakancs
Konrád úr talán elfelejtette bevenni a gyógyszerét?
Egy értelmiséginek nevezett egyén kinek volt gyerek szobája ne nyilatkozzon ilyeneket.
karma1
@magyarbakancs: Ezt nem o mondta, hanem egy blog, aki erosen Konrad-ellenes...
Konrad EZT mondta:

hvg.hu/itthon/20180104_Konrad_megeshet...

Es ennek egeszen mas a jelentese, mint amit a blogot osszetakolok irtak...
magyarbakancs
@karma1: Szia!
Még utalást sem teszek senki ember kivégzésére,főleg nem egy író köz ember.
Annak tudatában ,hogy mit értem el az életben mert az ilyen mondat lerombolhatja egy élet munkáját.
Megértem ,ha valaki nem szereti Orbánt de a nyíltan,burkoltan nem kívánom az életét.
Frappánsan,humorosan lehet valakit kifigurázni gondolom Konrád úrnak meg van ehet az írói tehetsége.
Grafix69
@karma1: Na rosszul értelmezted, a cikk amit megosztottam arról is szól , hogy aki nem ért egyet Orbán Viktor Magyarországával az az Ő véleményük szerint mennyen el a közéletből , az életből is elmennek mert nem akarnak rabszolgák lenni a saját hazájukban . Sértő rám nézve amit írtál de gondolom én félre értetted amit írtam . Nem azért osztottam meg mert én is azonos filozófiát vállalok ezzel a riherongy bandával , hanem azért , hogy lássa mire képessek ezek a mocsodékok . Tetszik érteni már?:)))
karma1
@Grafix69: Koszonom, akkor en ertettem felre,... Egy vilag dolt volna bennem ossze, ha egyetertenel a cikk tartalmaval...:o)))

Koszi a tisztazast, bocsi, ha kenyelmetlenseget okoztam volna... Neked aztan nem szeretnek,...:o))))
Grafix69
@karma1: Csak nem gondolod rólam , hogy egy ekkora marha lennék , iróniát nem ismered?
karma1
@Grafix69: Jaj, dehogynem ismerem, Dragam, csak mar annyian valtanak koponyeget... (Nem,... forgatnak...) Na, mindegy, szoval cserelgetik a nezeteiket,
Grafix69
@karma1: Azért raktam fel , hogy milyen támadásokat szenved el az aki bírálja a rendszert , pontosan tudom mit írt Konrád , ő csak felvázolta a népharag tekintélyét , ezek meg már gyilkosnak kiáltották ki szegényt . Remélem így tiszta , és hidd el még sokan lefogják kapcsolni a villanyt is sajnos , mint ahogyan én is .
karma1
@Grafix69: KOSZIIIII,... De valahogy azert elhatarolhattad volna Magad a blog velemenyetol...:o))) (Hidd el, pedig ertem es ertekelem az ironiat...:o))))
Grafix69
@karma1: Olvassa el mindenki az ottani cikkeket , érdemes , mert ekkora buzgó hazugságokon már régen nevettem ennyit.
karma1
@Pálinkás Pál: 09.18-on jot nevettem...:o)))
En is Erzsivel ertek egyet, mert a halalat kivanni senkinek sem szabad, mert ez a rosszkivansag visszaszall a kuldojere...:o))
En az elejetol kezdve minden orban-ellenes "kirohanasomban " azt mondtam, hogy vezetoszarat neki, - es persze poltnak elsokent ugyanezt, meg a tobbieknek is, egyidoben, hogy ne tudjanak elmenekulni -, es torvenyes birosagi eljarasban mindenkitol szepen visszaszedni teljes vagyonelkobzas kereteben az ellopott penzeket, es a torveny mondja ki roluk, hogy hazaarulok, nepellenesek, stb.
orbannak megiscsak 5 gyereke van, akiknek o az edesapjuk - legalabb azt meg kell hagyni nekik, hogy a boriben latogathassak.
En hiszek egy tisztesseges birosagi eljarasban - jo, mert naiv es idealista vagyok, de a halalbunti nem megoldas egy demokraciaban.
Ha a halalhiret hallanam, valoban nem sirnek miatta, erte, hanem megallapitanam, hogy mindenki a sajat sorsanak a kovacsa, o ezt hivta ki maganak a Sorstol, de mas szoval azt is mondhatnam, hogy ez volt a "karmaja"... Az ember a sajat karmaja elol nem terhet ki...
Lepényleső
Ez aztán cizellált,irodalmi nyelvezetű válasz. Katolikus,kulturált módon vágná el a nyakát annak
aki mást gondol mint ő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.