Nyílt levél egy nagymamától: A nyilvánossághoz fordulok tehetetlenségemben. Nagymamák, anyák, leendő anyák, és pedagógusok! Nagypapák, apák, és leendő apák! Nem tudom hogyan vihetjük végbe, de történelmi felelősségünk, hogy megtegyük az eljövendő évek békéjéért! Olvasom az újságokban a készülő HIT tervet. Olvasom, hogy minden megyében nyilatkozniuk kell a tantestületeknek, hogy hol tudnak kialakítani lőtérnek alkalmas területet az iskolákban. Mi készül itt? Sportszakkörnek álcázott militáris kiképzés? Nem elég a felnőttekben kialakított félelem érzése, már a gyermekek lelkét is meg akarják mételyezni? Gyerek kezébe fegyver

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elkezdődött a ,,hitlerjugend kialakítása !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
Ilyen az, amikor egy blogger felcsap nagymamának.
Én jártam az emháesznek nevezett, akkori liberális bandába lődözni általános iskolás koromba', de kösz, jól vagyok.
nemkati
@karma1: Nem akarsz áprilisban mégiscsak szavazni?
karma1
@nemkati: NEM SZAVAZHATOK! Eloszor is: mert a lelkiismeretem azt mondja, hogy SENKI a hatarokon tul nem mndhatja meg, hogy hogyan eljetek TI otthon!
Masodszor: mert egyaltalan nem latom megnyugtatoan, hogy mi lenne a sorsa a leadott szavazatomnak, mire hasznalnak fol az adataimat, es foleg KIK???
Tovabba harmadikkent - de nem elhanyagolhatoan - nincs otthoni bejelentett lakcimem.
Negyedszerre: 1600 km-t kellene utaznom, autoval, tengeri komppal minimum 4 napot, repulovel osszesen 3 napot venne igenybe a szavazas, mert csak asszem Wellingtonban van valamilyen konzulatus. En nem szavazhatnek levelben, mint a romanok.
Szoval: egyaltalan nem biztos, hogy hataron tuli, futyisznek negativnak szamito szavazatomat beszamitanak-e a szavazatok koze, viszont az osszes erzekeny adatomat meg kellene adnom az allami szerveknek.

Nahat ezt viszont semmikeppen sem, ha akarnak rolam tudni barmit is, akkor dolgozzanak meg az adatokert.
Hat, ezert NEM...:o))
nemkati
@karma1: Kár. :(
Pedig a te szavazatod is számítana a mocsokkormány leváltásában.
karma1
@nemkati: Az a borzaszto ebben az egeszben, hogy ez annyira nem biztos, hogy csak na...
Amiota a csuti nyomoronc kitalalta a hataron tuliak (romanok) szavazasanak tamogatasat, abban a pillanatban korlatozta es nehezitette a nyugatrol jovo szavazatok ertekeleset, illetve senki sem tudja a mai napig megnyugtatoan , bizonyithatoan kozolni, hogy mi lett ezeknek a nyugati - es nyilvanvaloan NEM orban tamogatasarol szolo - szavazatoknak a sorsa.
Hiszen azt nem tudjuk megallapitani megnyugtatoan, hogy pontosan hany szavazat erkezik Romaniabol, miyen modon?
orban mindenkit es minden modon listaz - ennek ellenere nincs pontos kepe a valos helyzetrol, mert hazugokkal veszi magat korbe, minden statisztikaja kozmetikazott.
nemkati
@karma1: Ez is nagy tartozása a törvényeknek, hogy nem kötelező a választási eredményeket részletesen nyilvánosságra hozni, de főleg az ellenzéknek ellenőrizni! Ugyanez van a gazember hazug 0rbán konzultációs szavazásaival: semmit nem hoztak nyilvánosságra az eredményről, csak a darabszámot sorolták, azt is minden nap és minden megszólaló mást. Aztán a g..i kiment Brüsszelbe a hátizsákjával, és azt állította, hogy több, mint kétmillió ember akaratát viszi benne, amit ugye neki kötelessége teljesíteni. Miközben akár az is lehet, hogy a visszaküldők többsége nem azt válaszolta, amit sugalltak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.