2012-ben még díjat is kapott érte. Warvasovszky Tihamér, Rogán Antal, Hagelmayer Istvánné, Domokos László, Horváth Margit, Csapodi Pál A Hagelmayer István-díjból évente három adományozható, az Állami Számvevőszék adja át. A kitüntetendő személyre bárki tehet javaslatot, a díjazottak személyéről az Állami Számvevőszék elnöke dönt. Ennek alapján 2012-ben három díj került kiosztásra, az egyik díjazott Rogán Antal volt. A sztoriban a csavar nem csak az, hogy egy volt fideszes tüntetett ki egy másik fideszest, de az indoklás is elég durvára sikerült.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog igen is releváns

Bár kétség kívül van ráció a cikkben említett dolgokban, de Toncsi példaértékűen azóta is teszi a „dolgát”

Külön pikantériája van a témának annak fényében, hogy „Matolcsy Györgyöt, az MNB elnökét választotta a Figyelő a 2017-es év emberének”.
A b1.blog „Rogán Antal dolgozta ki a rendszert, amivel az ÁSZ-on keresztül a Fidesz bünteti az ellenzéket” című írása fedezte fel, vagy csak emlékeztetett rá, hogy 2012-ben Rogán Toncsi, „akkor még az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának elnökeként ” kapott „A Hagelmayer István-díjból ”!
A portál szerint „Ő dolgozta ki ugyanis azt a számvevőszéki törvényt, aminek alapján ma az ÁSZ-t, mint fegyvert be lehet vetni az ellenzék ellen, pár hónappal a választások előtt”.
Nos a dolog úgy áll – ahogy az utóbbi 8év szinte minden törvényével -, hogy ezek a tákolmányok mentén bármit csinálhat a hatalom, bele lehet olvasni.
Azonban azt kell mondjam, hogy Toncsi valóban megérdemelte a díjat, ha szó szerint vesszük annak leírását. Igen „kiemelkedő pénzügyi ellenőrzési tevékenységükkel hozzájárultak a közpénzek hatékonyabb felhasználásához”!
Ezt akár Toncsiról is mintázhatták volna. Az ahogy pl. a letelepedési kötvény dolgot rittyentette és ahogy rajta tartotta a kezét az ügyeleten a példa szerű. Eklatáns példája a közpénzek unortodox hatékony felhasználásának! =))
X-ray
rogán... a szemüveges rogán...a kontaktlencsés rogán...
bakegya
Tóninak jár egy helikopter,a pokolba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.