Vagy inkább gigadisznóól? Vélemény. Ha a disznóólban illegális szeszfőzdét működtetnék, akkor rafinált magyar észjárásommal továbbra is disznóólnak nevezném az építményt, nehogy kiderüljön az igazság.” Vélemény. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Pető Péter: Nem buziskodnak tovább gluténekkel A legújabb hungarikum: kilátót építettek buszmegálló helyett, mert csak arra lehetett pályázni Gerlóczy: Mr. Tiborcz, a vej Minden bizonnyal nagyon hatásos lenne úgy fogalmazni, hogy mindent elmond Magyarországról a nyugotszenterzsébeti buszles történetének tanulsága, talán még annál hatásosabb lenne, ha azt írnám, ez Magyarország, 2018, de ez nem igaz. Mindent nem mond el Magyarországról a nyugotszenterzsébeti buszles történetének tanulsága, mert nem pusztán egy tanulsága van neki, és egyetlen tanulság nem mondhat el mindent valamiről, aminek több tanulsága van, Magyarország pedig nem 2018-ban ez, mert a buszles 2014-ben épült.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@Foxley: Nem csak almából készül szesz. Ha ipari méretű, lehet, hogy nem is ott kellett volna épülni, mert több felé is terveztek ilyen üzemet.
anka
@Foxley: - inkább a rohadt narancs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.