A Fidesz közpénzből támogatott ukrajnai nyelviskolákban készíti fel az ukránokat a magyar állampolgárság vizsgájára, hogy áprilisban már a kormánypártra szavazhassanak. 2017 novemberéig 12 ezer 431 ember vett részt ezeken a tanfolyamokon. Ők soha nem éltek, dolgoztak vagy adóztak Magyarországon, az Orbán-kormány mégis „300 ezer forintos nyugdíjat és magyar állampolgárságot ad nekik, ha a Fideszre szavaznak“.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mocskos szemet fideSS! A magyar emberektol ellpotak a nyugdijukat amiert egy eletet ledolgoztak. Ezt most nehany 10 ezer szavazatert odadjak az ukranoknak. Ez az igazi hazaarulas.
Mocskos disznok vagytok az utolso szalig fideSSek gecik, de azok is akik ratok szavaznak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Mocskos szemet fideSS! A magyar emberektol ellpotak a nyugdijukat amiert egy eletet ledolgoztak. Ezt most nehany 10 ezer szavazatert odadjak az ukranoknak. Ez az igazi hazaarulas.
Mocskos disznok vagytok az utolso szalig fideSSek gecik, de azok is akik ratok szavaznak.
csipetke
...és annak senki nem jár utána,hogy ezt egyáltalán megteheti a kormány?Jogos ez?
Mert rengetegen vannak/vagyunk,akik 40 év munka után 70-80 ezer ft-ot kapnak.Aki pedig sosem dolgozott itt,nem fizetett adót,a szavazatáért 300 ezret kap?Ez röhej...
jancsipapa
Egy 1961-es szovjet-magyar kormányközi egyezmény alapján azóta fizet Magyarország nyugdíjat az előbb még szovjet ,majd ukrán nyugdíjasoknak . A Szovjetunió felbomlása után ez nem lett felülvizsgálva,hanem maradt az ukránoknak is .Persze lett volna rá lehetőség sőt meg is kellett volna szüntetni - akár még Horn ,Medgyessy vagy Gyurcsány idejében is - És akkor a gaz Fidesz nem adhatná...
Yoda69
@jancsipapa: Tudtommal eddig senki sem hasznalta szavazat vasarlasra ezt a modszert. Csak a hazaarulo fideSS.
jancsipapa
@Yoda69: ezért írtam,hogy régen meg kellett volna szüntetni . Egyébként meg tök hülyék ,mert ilyen béna ellenzék mellett semmi szükségük szavazat-vásárlásra . Ezek nélkül is alighanem tarolnak -sajnos-.Ráadásul ezek ( ha igaz ) nagyon drága szavazatok lennének .A cigányoknak elég pár kiló cukor ,liszt ,lejárt szavatosságú tészta ,meg pár ezer forint...
Eladott Ország
Sorost is leszarjuk, a magyarokat is leszarjuk, a zsidókat is leszarjuk, az örök hatalmat nem szarjuk le. Ameddig Sorossal vagytok elfoglalva, nem figyeltek arra, hogy kilopják a szemeteket is, de örültök majd, hogy jól megvédtünk.
kokopelli
@Eladott Ország: Itt ugatnak Orbán bélférgei,hogy "te, meg te, meg te sem"
vagy magyar,de a határonkívüli magyarul nem tudó,a kasszába nem befizető
más nemzetségűeket kistafírozza még nyugdíjjal is! Ha lepattannak nyugat fe-
lé a felvett magyarságukkal akkor majd oda küldetik a lóvét!
...megint bejön egy hibapont!?
Eladott Ország
@jancsipapa: ma, 14:56 ; És Gyurcsány Ferenc elzarándokol az ukrán határra és felsikolt: de hiszen itt külföldieknek adnak magyar nyugdíjat, miközben a szegény magyar nyugdíjasok éheznek! Tűrhetetlen! Tényleg az. A helyzet fennállt akkor is, amikor Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt. Mégis egy Bajnai Gordon nevű ember volt kormányon abban a röpke egy évben, amikor a volt szovjet tagköztársaságok és Magyarország között a mai napig fennálló szerződést fel akarta mondani a kormány. Elő is készítették, le is tárgyalták a szerződő felekkel. Aláírni már nem volt idő, Orbánnak pedig nem volt érdeke aláírni. Így hát a mai napig milliárdokat fizetünk olyan nyugdíjasoknak, akik egy percig nem dolgoztak Magyarországon, egy fillért nem fizettek be a közösbe. És most jön a választás és Gyurcsány Ferenc megtalálta a tutit. Miközben évek óta tudnia kell(ene róla). Mert kormányfőként tudnia kellett volna róla. Mert évek óta téma a médiában.
endeavor
A magyar nyugdíjas megfagy a saját lakásában, az ukrán maffia meg pénzt csinál ebből is?

Meg csak úgy át lehet repülni a magyar határon? Simán lerohanhatnának minket, amit csak akkor vennének észre, ha az ellenség már a Tiszánál kel át. Milyen védelem ez?

És úgy egyáltalán: Mi a faszom folyik itt?!?!?!

orbánnak és a bandájának teljes vagyon elkobzás, és tényleges életfogytiglan a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül!!!
kukac50
Kádár ezt a szerződést Szovjetunióval kötötte a hatvanas években !
Szovjetunió megszűnt létezni!
Amikor megszűnt Szovjetunió akkor vesztette érvényét a szerződés!
Eladott Ország
@kukac50: De kellenek a fidesznek az ukrán szavazatok is. Az itthoni szavazói létszámuk már nem szaporodik, hál istennek, csak a b*szogatásuk.
1magyar
Mi??? 300 ezres nyugdíj??? Elmennek ám a pichába! Én meg havi 29 ezret aki itt él és dolgozott???
Ezzel viszont az itthoni szavazókat veszítik el.
szaboria1
Mrs 20% Lala megint egy zagyvaságot mondott. Ki ellenőrzi az életszerű ott lakást? Mikor a pm.-k voltak a felbujtók. Egy romos házba potom 120 vannak bejelenve. A tulajdonosokat is fenyegették ha nem jelentenek be oda és nem engedik a bejelentést.
Eladott Ország
@1magyar: "Ezzel viszont az itthoni szavazókat veszítik el." Így is cca. 40 % szavazó hallgat, hitehagyott.
kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2017/12/teljes_felnott_nepesseg-01-5.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.