Gyurcsány Ferenc a héten azt mutatta be, hogy a határ mellett némely magyarországi településre tömegesen jelentenek be ukránokat, akik kiemelt magyar nyugdíjat kaphatnak az államtól. Most a DK nyíregyházi képviselőjelöltje feljelentést tett az ügyben. ...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon jól tette, persze semmi eredménye nem lesz mert a polpot nem lát bűncselekményre utaló dolgokat !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...Naszóval, Ferenc összeállít egy feltevésekre alapozott akármit...mutogat, magyaráz, kérdez de sehol semmi konkrétum...amirefel a hűséges jobbkeze ügyvédi bravúrját villogtatva perre viszi a feltételezést...
...na pont ilyen kormányról álmodik a zember...
papa.49
Nagyon jól tette, persze semmi eredménye nem lesz mert a polpot nem lát bűncselekményre utaló dolgokat !!!
Hellcat
@Csizmás Kond: Szerinted akkor mit kéne csinálni? Elbaszni 25 milliárdot olyan kommunikációra, hogy "NE fizessünk az ukránoknak magyar nyugdíjat!!", nemzeti konzultálni róla és egy népszavazást is kiírni a kérdésben...mindezidő alatt pedig fizetni tovább a jogtalan nyugdíjakat? A migránsokkal megcsinálták ezzel is menni fog. Mellesleg még a fidesz is erre buzdított mindenkit...tegyen feljelentést aki gondolja...majd a polt lesörpi ami számukra kínos.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...tulajdonképpen nem mi fizessük csak itt kapják kézhez, vagy legalábbis Magyarország által...de ezt már többször ledaráltuk.
...ez most egy halványlila kampányblöff, mert vannak akik még mindig beveszik.
Hellcat
@Csizmás Kond: Ha szerinted kamu akkor mi bajod a feljelentéssel...hiszed ha szerinted minden rendben akkor még ha Polt nem is sörpi le akkor sem derülhet ki turpisság nem?
Macskaszem
@Csizmás Kond: te nagyon hülye, ezt igenis mi fizetjük a magyar nyugdíjalap rovására. Csak az a kérdés ingyen, vagy fizetett hülye vagy, de végeredményben mindegy is.
magyarbakancs
@Macskaszem:" @Csizmás Kond: te nagyon hülye, ezt igenis mi fizetjük a magyar nyugdíjalap rovására. Csak az a kérdés ingyen, vagy fizetett hülye vagy, de végeredményben mindegy is."
Nem hülye NER lovag megélhetési határon túli G.
Fidesz pénzeli
Csizmás Kond
@Hellcat: nem kell mindig átmenni szélsőségbe...nem azt mondtam hogy kamu hanem azt hogy nem úgy van ahogy ők előadják...és a per szintén csak egy színházi kellék mert nincs alapja... csak tétje
Csizmás Kond
@Macskaszem: ...neked addig ér az eszed...már arra sem tartalak érdemesnek hogy elküldjelek az anyádba.
Hellcat
@Csizmás Kond: Hét igen a tétje...hány ilyen eset volt az elmúlt években amikor a fidesz jó hangosan besározott valamit/valakit aztán mire kiderült, hogy nem igaz addigra már beleégett megvezetett fideszhívők agyába a hamis vád. Temérdek helyreigazítási pert veszítettek el, persze attól nem hangos a fideszes média. Szóval menjen csak most is a feljelentés...ha meg nincs igazuk akkor nincs igazuk...ha szerinted nem úgy van ahogy akkor meg fölös ezen rágódnod. Ha nem a gyureszék nyerik az ügyet az biztos hogy hangosan lesz lekommunikálva...
kokopelli
@Hellcat: hagyd a bérkommentelőt,mert nem ér fel a szintedig,ill csak le akar húzni
az övére! Nála "fizessük", nálad "fizetjük" a nyugdíjat! ;-))) (román a getzi?)
Macskaszem
@Csizmás Kond: Szerinted mégis miből van fizetve baromarcú?
wagabund
" Most a DK nyíregyházi képviselőjelöltje feljelentést tett az ügyben. ..."

itt a kocsmában még a részegebbjében is rögtön felmerült a kérdés, hogy ugyanmá' kijalófasznál tesznek feljelentést? és miben reménykednek? ezek el vannak tévedve?
Eriksson
Na és azzal mi a helyzet, hogy Gyurcsány bizonyító erejű titkos dokumentumokkal rendelkezik arról, hogy Orbán Viktort titkos információkkal zsarolja Oroszország?
Elfelejtődött?
Aki Én
@Csizmás Kondom a balfasz: Mondtam már neked te elemiben elbukott agyatlan korcs, hogy ezért az anyázásért valaki egyszer letépi a karodat, és feldugja abba a szétkormolt, bolhás, román valagadba.
Azt már itt mindenki tudja, hogy egy végtelenül buta, félanalfabéta kretén vagy, aki szerint 60 ezer milliárd 20 %-a 3 ezer milliárd, de van egy határ, amit 30-as IQ alatt sem léphetsz át.
Aki Én
@Eriksson: Nem felejtődött el. Viszont most izgalmasabb, és már bizonyságot nyert, a nemzeti vej 13 milliárdos ügye, és a titokban, a propaganda ellenére befogadott menekültsereg.
Eriksson
@Aki Én: Mi köze a kettőnek-háromnak-négynek-soknak egymáshoz? Talán Gyurcsány határtalan találékonysága koncepció gyártásban?
Eriksson
@wagabund: Pedig ebből ki lehetne hozni egy komoly becsületsértő pert, ha nagyon gyorsan nem mutatja fel "bizonyítékait".
Aki Én
@Eriksson: Ezért mondtam, hogy most fontosabb témák. Ráadásul nincs kérdőjel. De ti csak Gyurcsányozzatok, Ti ráértek úgy 15-20 év múlva orbánozni. Addigra talán ti is felfogjátok :)
Eriksson
@Aki Én: Mi az a Ti? És egyszer se Mi?
És ki Gyurcsányozik? A cím szerint Gyurcsányról van szó, vagy nem jól olvastam?
Aki Én
@Eriksson: Ne játszd az értetlent!

,,Eriksson
Na és azzal mi a helyzet, hogy Gyurcsány bizonyító erejű titkos dokumentumokkal rendelkezik arról, hogy Orbán Viktort titkos információkkal zsarolja Oroszország?
Elfelejtődött?"
Eriksson
@Aki Én: Azt hiszem itt te vagy az, aki az értetlent játssza. Világosan fogalmaztam, nem? Hol vannak a Gyurcsány által beígért bizonyítékok?
Aki Én
@Eriksson: Honnan tudjam? Remélem meglesznek. Addig is foglalkozz ezzel a hírrel. Ez sem semmi, valószínűleg azért próbálsz másfelé terelni.
Eriksson
@Aki Én: Terel a franc. Csak annyi mindenfélét állított már Gy, hogy ideje számom kérni rajta a bizonyítékokat. Ellenkező esetben még hajlamosak leszünk azt hinni, hogy sorozatosan légből kapott történésekkel manipulál.
kokopelli
@Eriksson: tényleg nem érted,hogy pl. Gyurcsánynak még a bejelentkezési
lajstromot sem fogja bemutatni az a polgi,akinél egy házban több tucatnyi ukrán
van bejelentve?A helyiek mondták úgy,hogy még az arcukat sem takartatták el!
Nem derült k az se i,hogy már a választáson a volt zuglói PM földijei cca 60-an
voltak bejelentve egy pár szobás panzióban vidéken? Ilyen az a választás ami
vérre megy! Én elhiszem!Azt is elhiszem,hogy a baloldal is képes lenne rá ha
nem hülyék, és foschnának a hatalom elvesztése miatt! ;--)
Eriksson
@kokopelli: Lehet, hogy sok mindent nem értek, de az biztos, hogy Gy. vádjainak legtöbbje légből kapott.
Speciel ebben az esetben igaza van.
Pár éve olvastam ugyan ebben témában, hogy valami kamionosok pihenőhelye és azért laknak ott olyan sokan. Egyértelmű, hogy ez nem igaz, mert ahhoz hogy valaki igénybe vegyen pihenőhelyet egy-egy éjszakára, ahhoz nem kell bejelentkeznie.
kokopelli
@Eriksson: Sajnos az a "népi igazság",ha valaki párszor hamisan tüzet kiált,
annak akkor sem hisznek,ha végre egyszer igaza lenne! ;--)
quadrocopter
Egyszer a mocskos Poltnak is harangoznak - utoljára - lehet, hogy előbb, mint gondolná...
kokopelli
@Eriksson: hogy a Gyurcsány olyan sokszor állított már valamit...(13:23)!
Mézike
@Csizmás Kond: ma 09.30. Gyönyörűm. Magyarázd már el nekem , hogy mi abban a jó az ukrán magyarinak, ha a nyugdíját átutalják,ehhez ide be kell jelentkeznie, magyarországra aztán otthon elkölti? Mer' ugyi az a lényeg, nem laknak itt!! + nem is dógoztak itt!
wagabund
@Eriksson: már dolgoznak rajta, csak nem tudják, hogy igazából mi van Gyurcsány kezében...a nép nem tudhatja, de a kulisszák mögött izzadttenyerű jogászok dolgoznak az "ügyön"..

mindkét fél oldalán..

ez már az idegek harca.
Eriksson
@wagabund: Gyurcsány és a DK egymaga nem sokat tud ártani. A vagdalkozás nem egy komoly harcmodor.
papa.49
@Eriksson: Amit te említesz a Pestszentlőrincen volt a ,,napocskás,, kamionos cég román sofőrjei voltak oda bejelentve 1200 an a kb. 10 szobás panzióba !!!
Eriksson
@papa.49: Igen, biztos az lesz az, bár a helyszínre nem emlékeztem.
papa.49
@Eriksson: Én meg igen számtalanszor mentem arra a Nagykőrösi úton ...
Eriksson
@papa.49: Akkor is valami választási csalásról beszéltek, vagy nem?
papa.49
@Eriksson: 2014. országgyűlési választások ...
Eriksson
@papa.49: Na, csak összejönnek az emlékeim. :)))
papa.49
@Eriksson: Ez nem érdem csak jó a memóriám, még ..
Csizmás Kond
@Hellcat: Aki keres az mindig talál...sőt még a vak tyúk is...de nem erről van szó.
Az ilyen alaptalan vádaskodás akkor is szégyen volt amikor Budai fenyegetőzött és még negyedét sem tudta bizonyítani és most is az . Ez a nyugdíjizé egy nagyonrégi megállapodás, tehát bármelyik kormánynak lett volna ideje és lehetősége a megváltoztatáshoz...de nem tették csak ilyen alkalmakkor szellőztetik.
Csizmás Kond
@Mézike: ...biztos valakinek jó...de ha ekkora szálka miért nem szüntette meg a Gyurcsány kormány vagy akár más amikor ők voltak hatalmon ?
...mégegyszer mondom ez csak azért lett hír mert kampány van.
Eriksson
@Eladott Ország: :))) Van benne valami...
Mézike
@Csizmás Kond: Azír szentem mert közben választás volt, az orbány kormány + nem írta alá.
quadrocopter
@Mézike: Pontosan, de idióta macskának ezt hiába tolod a képébe! Bajnai előterjesztette, közben volt a rezsim érkezése, ezek viszont nem foglalkoztak vele, mint általában a közpénzzel!
Mézike
@quadrocopter: Nem annyira idióta mint aminek mutatja magát...:-)
Mézike
@Csizmás Kond: Azért életem, mert menet közben ők is szavazhatnak.
Csizmás Kond
@Mézike:..na ne viccelj... úgy gondolod, hogy egy nemzetközi megállapodást csak úgy előkapkodunk és aláfirkantunk és máris meg van változtatva ?
Mézike
@Csizmás Kond: Nem drága! Az úgy volt, hogy a Gyurcsány kormány előlészítette, Bajnai tett pontot a tárgyalások végére. Az ukrán fél aláírta, de itthon közben a fidesz nyert és ők nem írták alá.
Csizmás Kond
@Mézike: ...ez csak a mesékben van így...
Mézike
@Csizmás Kond: Nézz csak utána. Ez nem mese. :-) Nem az én szinopszisom...:-)
Csizmás Kond
@Mézike: kimaradt...mit is készítette elő Gyurcsány ?
quadrocopter
@Mézike: Csak a mondatszerkesztéseit nézd meg, továbbá soha nem tett érdemi, értékelhető nyilatkozatot ( bármelyik irányban!) egyetlen egy beröffenése során sem, butaságát és hiányos ismereteit jó pofizással próbálja rejteni!
Mézike
@Csizmás Kond: Gyurcsányt senki. tudod te nagyon is miről van szó. de ha neked a tej fekete akkor az is marad, még akkor is ha fehéren isszák. :-) vagy tejeskávé lesz belőle...
Mézike
@quadrocopter: Volt már hogy beadta a kulcsot! :-)
Csizmás Kond
@Mézike: Naszóval ..olvasgattam ezt-azt...a mai magyarországi nyugdíjrendszer nem állampolgársághoz kötött, hanem biztosításhoz. Az a zukrán aki idetelpedik és beadott igazolásait elfogadják jogosult lesz nyugdíjra...de mivel ő egy másik országba fizette a járulékait ezért a nyugdíját is onnan küldik.
És most politizáljunk...nem tudom hány ukrán lehet aki innen kap nyugdíjat de tegyük fel vannak úgy húszezren vagy ötvenezren...na most Orbánt azért basztatják, hogy ingyen nyugdíjat ad...és az ötvenezer szavazatot jelent...mi lenne ha egyszerűen eltörölné azt az izét és nagyhangon kijelentené, hogy márpedig holnaptól nincs ilyen, minden gyanús kiutalást megszüntetnek...vajon hány szavazatot nyerne...mert szerintem sokkal többet mint ötvenezer...
Mézike
@Csizmás Kond: Drága egyetlen Cirmi mirmi... ez nem biztosításhoz kötött hanem a Kádári egyezményhez amit még anno a szovjetekkel hozott össze.
Édes bogaram! azt levajaztuk hogy olyan a mesében sincs hogy ukrajna átutalja nekik itt vesznek ki házat, illetve fizetnek azért hogy bejelentkezhessenek..., na mindegy ez így életképtelen.
Mákos bobájka! ez a volt szovjetúnió területén élő magyar nemzetiségre vonatkozik. Nem csak az Ukránokra. De ők vannak a legtöbben.
Több mint ötvenezer. Nem nyerne annyit.
Csizmás Kond
@Mézike: ...remélem megérjük a választásokat...és akkor kiderül kik honnan és hányan szavaztak...
Amúgy ha van időd még számolj utána, hogy egy ilyen ukrán mennyit kap az öt év alatt...és az megér-e egy szavazatot...mert hinni lehet úgy is ha az embernek fogalma sincs a dolgokról.
Csizmás Kond
@Mézike: ...és van-e folytatás..tudod mire értem ?
Mézike
@Csizmás Kond: Orbánnak megéri, mert nem ő hanem mi fizetjük azt a szavazatot.
Melyiknek legyen? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.