Számos cikk taglalta az elmúlt hetekben, hogy Orbán Viktor nem leváltható az idei választáson. Való igaz, az ellenzéki pártok tényleg nem tudják jelenleg legyőzni a Fideszt, viszont az ellenzéki szavazóknak sikerülhet megakadályoznia, hogy továbbra is illiberális demokráciában kényszerüljünk élni. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A pártok ha a választásokon bekerülnek a parlamentbe és képesek a Nép érdekében együtt működni akkor Ők is letudják váltani. Ha képtelenek rá mert csak megélhetési politikusok akkor a szavazókon van a sor.
cikicakk55
Ezt nagyon sokan tudjuk és és már akik értik is a jelenlegi helyzetet,próbálják a környezetükkel megértetni,hogy el kell menni szavazni. Már 2014-ben kiderült,hogy az ellenzék semmit nem ér.Egymás lejáratásával, a visszásságok nyomozásával voltak elfoglalva. Nem azon törték a fejüket,miként kéne a népet összetartani,inkább a nép szétdarabolására törekedtek,sajnos elég nagy sikerrel.csak olvassunk bele néhány online híroldal hozzászólásaiban,milyen hangnemben beszélnek az emberek egymással,csak azért,mert az egyik LMP a másik DK, vagy Fidesz, szemben Együtt,stb. Ehhez hozzáadjuk Orbán sikeres gyűlöletkampányát a migránsok és Soros ellen.Még most,hogy kiderült mekkorát hazudott Orbán a migránsokról,még mindig hisznek neki nagyon sokan. Ám rengeteg a bizonytalan,így tényleg csak rajtunk a népen múlik,meddig kell még elviselnünk az egypártrendszer garázdálkodását.Már az is haladás lenne,ha legalább a 2/3 megszűnne.Persze a legjobb az lenne,ha sikerülne az egész bagázst letörölni a politikai palettáról és vissza venni tőlük amit elsikkasztottak. legalább az államkassza kicsit vissza kapna abból amit ezek eltüntettek.annyit pénz egész biztos gyorsan kilehetne vasalni belőlük amik a külföldi bankokban vannak és az az induláshoz elég is lenne.Menet közben aztán a külföldi kastélyokat,luxus villákat,luxushajókat,stb ráérnek eladni és a pénzt vissza tenni például a Manyup-ba.
nevemnick
Meg is tesszük, és utána eszünk egy jó marhagulyást. (Nem kétlábúból...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok