Válogatott módon zaklatott két békéscsabai iskolás egy harmadikat, akit rendszerint bántalmaztak is. A kegyetlenkedések később még inkább eldurvultak: a páros egy alkalommal összetört borotvapengét rejtett a fiú teás kulacsába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

assassin
Beledugnám a borotvapengét nekik is meg a kibaszott szüleiknek is a seggükbe, hogy rohadnának meg. Nem felfüggesztet kellene ilyenkor adni hanem bezárni őket pár "nagyobb" bűnöző mellé, lehet onnantól inkább a borotvapengét kívánnák a hátsójukba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@assassin: Nem tudhatjuk, hogy a szülők és a rokonság hogy viselkedik a közösségben, ahol élnek. A rendőrség sok esetben tehetetlen, meg nem is akar konfrontálódni.
assassin
@peterkelemen: Amiket leírsz ahhoz nem kell feltétlenül kereszténynek lenni. Családon belüli erőszakról gondolom hallottál már.
peterkelemen
@assassin: Nem kell kereszténynek lenni, de Orbán-apád megmondta a magyarok keresztények. Most miért vitázol vele? :D :D
assassin
@peterkelemen: Ha az én apám akkor a tied is:-)
peterkelemen
@assassin: Hűha, akkor kénytelen lennék apagyilkos lenni. :D
assassin
@peterkelemen: Olyan vagy mint a két gyerek, nem szégyelled magad? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.