Az MDF kormány idején kezdődött. Megdöbbenve néztem a televízióban, amikor egy kormányközeli, gazdag, jobboldali vállalkozó azt kezdte fejtegetni, hogy a világ a társadalom bajai a Felvilágosodás korával kezdődtek, mert elvette tőlünk az Isteni fényt, és az erkölcsöt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez így nemhogy zavaros hanem ellentmondó.
Ahogy itt értelmezik, hogy nem szabadna valakit felelősségre vonni akkor milyen jogokról beszélnek ?
tudode
O1G nem csak az EMBERI JOGOK NYILATKOZATÁRA sz@rnak, a KÖZJÓT "is" csak saját sleppje boldogulására gyakorolhatja az ORSZÁG KULCSÁNAK megkaparintásával.
.
Nem kispályás CINKELT KÁRTYÁVAL játsszák a POLITIKAI "MŰVÉSZETÜKET" összetévesztve, az ELŐDJEIT KENTERBE VERVE:
.
----- Orbánék eddig 4 ezer milliárdot loptak
2017. január 31.
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddi...

----- Itt az első repedés a tao-rendszeren, de a lényeget még titkolja a kormány
444.hu/2018/01/26/itt-az-elso-repedes-a-tao-rendszeren-de-a-lenyeget-meg-titkolja-a-kormany

""" Hónapok óta jogerős bírósági ítélet kötelezi arra a kormányt, hogy kiadja a cégek társasági adójából támogatást kapó sportklubok részletes adatait. Egyelőre azonban nem teljesítette ezt a kötelezettségét, és csak kisebb részleteket volt hajlandó közölni a 2011 óta óriási mennyiségű közpénzt, mintegy 450 milliárd forintot megmozgató, tao néven ismert támogatási programról."""
.
A legnagyobb ENERGIÁJUKAT a tudatlan alattvalóvá silányítottak HÜLYÍTÉSÉRE pocsékolva, úgy forgatva a KORMÁNYKEREKET, mint a KÖZJÓ SZOLGÁLATA nem is lenne a feladatuk. Ali-baba és a 40 rabló SZINTE MINDEN SZINTEN az kutyafüle volt hozzájuk képest!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.