Hatalmas káosz van az EMMI-ben és az NGM-ben, mivel egyszerűen nincsenek meg azok az adatok a tao-pénzekről, amiket jogerős bírósági ítélet szerint ki kellene adniuk. A Transparency International Magyarország (TI) még 2016-ban indított pert annak érdekében, hogy kiderüljön: mely cégek utalják az államkassza helyett társasági adójukat sportszervezeteknek és kiknél landol ez a pénz*. Az EMMI és a Nemzeti Gazdasági Minisztérium (NGM) elleni pert jogerősen megnyerték, és január 4-én a Kúria írásbeli ítélete is megérkezett, de a szaktárcák ennek ellenére nem adták ki az adatokat a tizenöt napos határidőn belül.

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Qqberci: Vagy pont ezek az iratok áztak el egy beázás során. A fijjugg elég kreatívak és az egybites 300 forintos budiforradalmárok pedig vakon hisznek a lapos Földben,
namihami
Legyünk tisztában a szavak jelentésével és tudjunk különbséget tenni.
A káosz kifejezés nem azonos az önvédelem szó jelentésével. Azok a dokumentumok nem a káosz miatt, hanem a várható lebukás elkerülése érdekében váltak köddé.
Nehogy már a plebs megtudja, hogy a költségvetésbe be NEM fizetett adók mégis kinek a zsebében alakultak közpénzből magánpénzzé.
Annyira nem hülye, hogy önként menjen házhoz a lóf@szért.
advocat
Mennyi is a selejtezési idejük? Addig viszont meg kell őrizni.
Eladott Ország
Ez a csúti kancigány és bűnöző bandája telibeszar mindent. Ez egy banánköztársaság.
Eladott Ország
@advocat: Nem adnak már ezek a látszatra se. Észak-Korea már a spájzban van.
Nessy
Ezt adja elő egy vállalkozás, egy civil szervezet! Jön az ÁSZ, a KEHI, meg a fene tudja ki mindenki, és a delikvens jobb esetben csak a gatyáját fizeti rá a büntetésre, rosszabb esetben vezetőszáron sétáltatják naponta háromszor a kamerák előtt.
Tényleg, aztat mondták, hogy itt "jogállam van", és minden transzparens, kivéve a kivételeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.