Gyermekei súlyos hasi fájdalmakkal vitték be a kórházba édesapjukat, akit többszöri kérésre sem láttak el. Fél napi várakozás után vitték be a műtőbe, de már késő volt. Az 58 éves férfi másnap délelőtt meghalt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
" A magyar egészségügy világszínvonalú!"! Igazolhatja ezt a kórbonctan is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Az SBO-kra több orvost kellene felvenni és olyan külső felügyeletet aki az orvosi és ápolói ellátást felügyeli, mert bizony ahol én is többször jártam ott a beteg egy munkadarab" volt aki nagyon ráér.
Nem csak a fizetéssel van gond náluk hanem a munkát is leszarják.Ha többen lennének az úgymond "kapuban" ami az első lépés a kórházba jutáshoz nem lenne mire hivatkozniuk sem.
peterkelemen
@1magyar: Ha többen lennének? Az ne zavarjon, hogy Orbán leszarja az egészségügyet. Jelenleg a tönk szélén áll. A most végzett orvosok fele külföldre fog menni. Ápolók úgy szintén. A magyarok egyelőre örüljenek, hogy van egyáltalán még orvos az országban. Orbán népirtást követ el a kórházakban az se zavarjon senkit.
1magyar
@peterkelemen: Ingyen képezzük az orvosakat a gazdag nyugati országoknak. Ezért nem biztos, hogy jó az idegennyelv kötelezővé tétele.
papa.49
Ez a honvéd kórház megérett a BEZÁRÁSRA !!!
advocat
Ezt nyújtja Zacher Gábor. Szóval bármi, csak ne a Honvéd kórház. Ez már rövid időn belül a második eset. El kellene gondolkodni az orvosok és az ügyeletet adó orvosok alkalmasságán. Is. (Megjegyzem, ha annak idején befogadnak, lehet, hogy már nem élnék. Szerencsém volt elküldtek. Megjegyzem mentő vitt, tehát nem én döntöttem. Lehet, hogy a mentőorvos? Nem tudom.)
Lepényleső
Van aki képes ilyen bizonyítványt magyarázni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.