Egy kormányhatározatban adott 3 milliárd forintot a barokk belváros fejlesztésére. Igaz, van ám itt, egy kis bibi! A csapból is ez a fideszes kampányszöveg folyik, de egy szóval sem említi senki, hogy a kormánydöntés határidőként 2031. január 31-et jelölt meg.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nusika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán talpnyaló g*cik! Az anyaországbelieken élősködő férgek!
namihami
Mégis, kinek kéne adni? Hiszen magyarok kizárólag Erdélyországban élnek, nem?
A határon belüliek pedig örüljenek, hogy egyáltalán egy újabb levéllel ereszkedik le hozzánk a Fényestekintetű. Érjük be azzal és legyünk boldogok, hogy észrevett és ennyivel is felemelt magához Erdély Istene. Hát, mi az isten kellene még idebent nekünk? A kisujját nyújtja és mi mindjárt az egész karját akarnánk. Pontosan ezért meg is érdemeljük, hogy ennyire méltat minket. Bezzeg kinti hűséges népét minden jóval, tejjel-mézzel, mert azok ugyebár méltók is rá.Azok bezzeg még az x-ek helyét is pontosan képesek időben átlátni.
Sámannus
Ezért óberkodnak a polgármesterek, a szarjankók!
nusika
@namihami: "Azok bezzeg még az x-ek helyét is pontosan képesek időben átlátni."...igen, egy kis "tőkés" segítséggel, egy sörsátorban, egy sör mellett!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.