Bármilyen hihetetlen, a blogger egy időben nagyon kedvelte Gyurcsány Ferencet, aki 2004-ben a semmiből vált miniszterelnökké, ezzel friss levegőt és új dinamikát hozva a Medgyessy-kormány két éve alatt elfásult magyar baloldalba A demokrata politikus nem ragaszkodik minden áron a hatalomhoz. A demokrata politikus több lábon áll: mindig van neki egy második egzisztenciája a politikán kívülről, például a saját eredeti szakmájában, ahova majd vissza tud vonulni, ha egyszer lejár az ideje. Márpedig egyszer minden demokrata politikusnak lejár az ideje, és azt észre kell vennie.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem Gyurcsány Ferenccel van itt a baj, húsz év óta Orbán Viktorral.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: a, 06:23
Amikor Botka decemberben belefingott a nulláslisztbe, megtorpedózva a kezdődő szövetség kialakítást, Gy. feladta, hogy kormányváltás lehet!
Azóta ő egyrészt arra gyúr, hogy maximalizálja az ellenzék parlamenti létszámát, másrészt be akarja bizonyítani, hogy Botka mekkorát tévedett, és több listás helyet fog szerezni, mint a leamortizált MSZP!
Eriksson
@bencemacska: Amikor Gy. 2014-ben belátta, hogy ott, akkor nem terem neki babér azt mondta, hogy ő tkp. nem is akart nyerni, csak felkészülni 2018-ra. Most mit fog mondani? Bemelegít 2022-re? Addig is jól el van a süket és vak szimpatizánsai között.
bencemacska
@Eriksson: ma, 18:33
Nem figyeltem rá 2014-ben, mert nem tartottam tényezőnek.
Akkor Mesterházyt figyeltem, hogy tesz be mindenkinek.
Bajnait sajnáltam.
Eriksson
@bencemacska: Szintén. De Gy. akkor is úgy feltünősködött, hogy nem lehetett figyelmen kívül hagyni.
bencemacska
@Eriksson: ma, 19:61
Arra emlékszem, hogy ő mindenáron "össze akart fogni", sikerült is Fodor Gábort rá kényszeríteni az "összefogásra, amit aztán az meg is köszönt neki!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.