Eldurvult a hangnem a DK és az LMP között. A mostani sértéshullám azzal kezdődött, hogy Gyurcsány Ferenc a szombati évérétkelőjén az összes ellenzéki pártnak nekiment. Napok óta tart az üzengetés a DK és az LMP között, amely pártok elvileg, papíron ugye Orbán Viktor leváltását tűzték ki célul. Ehhez képest koordináció nincs a két párt között, annál több sértegető üzengetés.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Szél Bernadett Kósa Lajossal és Harrach Péterrel sorosozott együtt Tusnádfürdőn 2016 nyarán
A párt megszavazta az alkotmánybíró-jelölteket (itt a Fidesz-KDNP-vel megegyezett az LMP négy alkotmánybíró-jelöltről, Hadházy Ákos társelnök azt mondta, azt remélik, így többen lesznek a testületben azok, akik a kormánytól független döntéseket hoznak - a szerk.)
Jelötet indítanak Mellár Tamás független jelölttel szemben Pécsen. (Mellár a szocialista Tóth Bertalan helyett indul, a DK is támogatja, bár ez a koordinált indulás miatt számára tét nélküli volt.) A DK emlékeztet arra, az LMP különindulása 2014-ben 11 körzetbe került.
"E tények rögzítése után szívesen vennénk, ha Szél Bernadett érdemben is reagálna és elmondaná, hogy miért lenne hazugság, hogy az LMP több kritikus ponton a Fidesz politikai törekvéseit támogatta a demokratikus ellenzék törekvéseivel szemben

Ez ,miért és mennyiben mocskolódás?Ez ,miért és mennyiben durvább annál,hogy "Gyurcsány hazudik".

Amugy,meg jó lenne tudni,hogy ki mit akar az országgal! Mert lehet,hogy csak mi érzékeljük,hogy nagyon rossz irányba mennek a dolgok-és a tisztelt?ellenzéki pártjaink meg nem?Nem érdekel,hogy mi lesz a dk.val,az lmp.-vel,gyurcánnyal,vagy széllel.Engem az érdekel,hogy velünk-az országgal mi lesz.
Abba kéne hagyni,hogy képtelennek mutatkoznak kompromisszumokat kötni az ország érdekében.Abban kéne elsőnek lenni ,nem az egymásnak történő beszólásokban.
ELÉG!
És nem érdekel ki kezdte!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@koszpeko: 19.42
Én nem szoktam ilyen stílusban írni, de ha te így, akkor én is így!
Nem én mocskolom a Gyurcsányt, hanem Gyurcsány mocskolta az ellenzéki pártokat, így az LMP-t! Te sem bírod követni az elmúlt pár nap történését?
Kookas
@Béla333: béjla bazdmeg ez az oldal csak róladszól most akkor buldog vagy hogy rohadnál már le.
Béla333
@Kookas: 20.12
Zavar, hogy az olyan bunkó beírásokra is válaszolok, mint amilyet te röffentettél ide?
Azt szereted, ha amit mondasz, azt mindenki némán elfogadja és bólogat hozzá?!
Rohadj le te!
grincss
@Béluska333 ma 1941: Figyu!
..."Először az LMP-t említi, bár a gondolatmenete nem volt pontosan érthető. Arról beszélt, a párt éveken keresztül ejátszotta, hogy lehet középen állni, demokrácia és diktatúra között, a választás közeledtével viszont elfogadhatatlan alkut kötöttek, kisegítették a Fideszt a törvényhozásban. Ezt a beszédében nem fejtette ki bővebben."...
hvg.hu/itthon/20180127_A_kormanyba_es_az_ellenzekbe_is_beleszallt_Gyurcsany
Miről is beszélünk?
Peller Anikó
@grincss: ja éértem már, ez a fasz 1941 -ből maradt ránk, azért ilyen gyökér. Nem tudtam elképzelni hogy lehet valaki ennyire hülye, de akkor így világos. Egy kövület, szegény. Az esze már mumifikálódott, csak a fidesze maradt. Az elem meg lemerült. Pé.
dr. prédikátor
Nem lehet hogy ez a bejlus a durbincsebihal ikertesója??? mert az értelmi szintjük azonos.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.