A Fidesz szerint Karácsony Gergely "köpönyegforgató", mert miközben tagadja, hogy le akarja bontani a kerítést, annak a szocialista pártnak a miniszterelnök-jelöltje lett, amely konkrétan bejelentette a nemzetközi sajtóban, ha hatalomra kerülnek, azon lesznek, hogy mielőbb lebontsák azt.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján közölte, az MSZP-Párbeszéd szövetség nem készül lebontani a határzárat, a Fidesz politikusai szándékosan félre akarják vezetni az embereket.

A Fidesz azt írta:

a Párbeszéd is azt akarta, hogy ne épüljön fel a határkerítés, még a határzár megépítéséről szóló törvény kihirdetését is meg akarták akadályozni.

Karácsony Gergely pártja most azt is tagadja, hogy elfogadja a kötelező betelepítési kvótát, miközben amellett már az Európai Parlament és az Európai Bizottság is kiállt.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
“Az MSZP szerint a kerítésre mindaddig szükség van, míg az emberek nem érzik magukat biztonságban. A Jobbik is megtartaná a kerítést, de még kiegészítené az önálló határőrséggel is. Az LMP úgy látja, hogy a magyar határon felállított kerítés önmagában nem oldja meg az uniós határvédelmet, de egy átfogó uniós szintű megoldásnak része lehet. Még a DK is megtartaná, mert szerintük „a határkerítés ma sokak számára a biztonság illúzióját jelenti”. Az Együtt csak az uniós menekültpolitika reformja után bontaná le a kerítést.
A Párbeszéd is csak másodlagos problémának tekinti a kerítés lebontását, mivel előbb a háború elől menekülők belépésének biztonságos belépésének feltételeit teremtenék meg.
A Momentum pedig azért tartaná meg a kerítést, mert a 21. századi Európában a határvédelmet ugyanolyan magától értetődőnek tartják, mint az azonos neműek házasságát.” Továbbá Soros György is azt szorgalmazta, hogy az EU hatékonyabban ellenőrizze külső határait. És íme a kerítés, amivel Orbán hermetikusan lezárta Európát, hogy megvédje azt:
uploads.disquscdn.com/images/3a884e03090c384748e442415d604d33c691b465dad228300d15c8e9f16a7b38.jpg
Eladott Ország
Tájékoztatásul Finnország és Oroszország közötti határ hossza: 1271,8 km . Nem épült kerítés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.