A keresztény, európai magyar jövő érdekében a magyaroknak meg kell védeniük a nemzetüket, az országukat, az identitásukat és a hitüket – jelentette ki Kósa Lajos a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) önkormányzati tanácsának ülésén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócson szombaton. A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter az eseményen hangsúlyozta, a történelem arra tanította a magyarokat, hogy ki kell állniuk magukért és az igazukért, mert senki sem teszi meg ezt helyettük.„Ha jól csináljuk a dolgunkat, akkor előbb-utóbb Európa is felébred, de ehhez hinni kell az igazságunk erejében” – fogalmazott a miniszter. Kósa Lajos megjegyezte, az ország megvédésének ügyében hárommilliónál több magyar már a kormány mellé állt és egyre több európai nemzet ismeri fel a kereszténység védelmének fontosságát is.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sem nem keresztény, de főleg nem európai, hanem a ti tolvaj jövőtöket pátyolgatjátok
Nessy
Van képe kereszténységről papolni! Egyelőre ti adjátok el hitelbe sok évtizedre a jövőnket! Azt elhiszem, hogy meg akarjátok védeni a hatalmat! Farizeus társaság!
quadrocopter
A "mama sertéstelepét" el felejtsd megvédeni, te f@szkalap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.