Az emberek még szigorúbb Stop Soros törvényt akarnak, és ezt javasolták, illetve a Btk. szigorítását, állítja az államtitkár.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A gyűlöletpolitikát a végletekig kijátszó kormányzat odáig megy, hogy nem létező NGO-k ellen fogad el törvényt, amelyekkel részben a menekültek, részben a menekülteket segítő tisztességes civilszervezetek ellen kelt gyűlöletet, és kriminalizálja őket. Belekeveri ebbe is Soros György nevét, aki soha életében nem támogatott illegális bevándorlást (ezt még a sajtótájékoztatón is elismerte Pintér Sándor belügyminiszter). Két eset lehetséges: vagy nem lesz egyetlen alanya ennek a törvénynek, vagy megint a menekültek segítését nevezik majd “illegális migráció támogatását” segítő tevékenységnek. Ez a törvény nem létező illegális bevándorlásról beszél, arra hivatkozik, valójában a civil társadalom elleni támadás. A civilszervezeteket kriminalizálják és nem létező bűnökkel vádolják meg. Törvényi alapot teremtenek az üldözésre, rendkívüli állapot bevezetésére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Rumcájsz 2: Fogalomzavarban szenvedsz??? Az a 600 ezer magyar uniós állampolgár...
szaboria1
Tuzson is egy érdek figurája lett a Fidesznek látszik a zavarosban halászó ügyvédeket nagyon szeretik.
Eladott Ország
@Rumcájsz 2: tegnap, 15:28 ; Ha most nem zavarjuk el ezt a tolvaj ,bűnöző, fidesz bandát a hatalomból a demokráciának, a többpártrendszernek vége. Sajnos már jelenleg is. Ellenkező esetben nem marad más, csak a népfelkelés.
Aki Én
@Pálinkás Pál: 06:20 Ettől még kint költ.
CsipkeRózsa
Ezek az "idegen ügynökségek" nem a mi pénzünket szórja, és főleg ott segítenek, ahol kell.

A kormány által pénzelt civilnek mondott egyesületek kizárólag a pénz kedvéért alakult meg, és csak a kormány propagandát végzik. Ráadásul mi fizetjük a százmilliókat.

Pl: Kétszázmilliót nyert Rétvári rokonának nőegylete

hirtv.hu/ahirtvhirei/ketszazmilliot-nyert-retvari-rokonanak-noegylete-2444463
kissé felnőttem
idegenügynökség hangzatos A fidesz ügynökség meg fosik Alfölditől Zalaegerszegen vagy mi a turóért törölték az estet ??? csak úgy, kamu nesze neked kuss???
Demokrácia egyik formája ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.