Három 15-16 éves kisvárdai ellen indult eljárás felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt.

Hozzáért egy idegenhez a diszkóban – megkéselték a záhonyi fiút
Fotó: Pexels

A Bors írta meg, hogy múlt pénteken állítólag azért tört ki balhé egy kisvárdai szórakozóhelyen, mert a nagy tömegben hozzáértek egy sráchoz, aki egy nagyobb társasággal bulizott. A figyelmetlen fiúk bocsánatot kértek, de miután a biztonsági őrök kirakták őket, a feldühödött "sértettek" rájuk támadtak.

A dolog odáig fajult, hogy az egyik fiút ütni kezdték, majd egy késsel megvágták az arcát és a nyakát. Másikukat hátba szúrták.

"Végre folyik a véred!” – üvöltötték, aztán egysa- mondta a lapnak az egyik aggódó édesanya, aki még a jegyzővel és a polgármesterrel is felvette a kapcsolatot.

A Szabolcs Online úgy értesült, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytatnak eljárást két 15, és egy 16 éves kisvárdai ellen. 

A nyomozók a késsel támadó fiút súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanújával is kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy az eset kapcsán megvalósult-e súlyosabb bűncselekmény

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@karma1: Mivel Szabolcs, ezért nem is igazi magyarok voltak, hanem retkes...Tudod, ők azok akiket fel kellene zárkóztatni meg integrálni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hogy is van ez??? Nezzenek csak utana jobban ezek a hirszerkesztok, nem kisvardaiak voltak azok a suhanc bunozok, hanem migrancsok... A mi magyar kulturankkal nem ferne ossze egy ilyen keseles, ugyebar...
Mikozben ezerrel nyomjak a migransellenes szoveget, mert ok fognak mindenkit megolni, megeroszakolni, kirabolni...

Aha...
division
@karma1: Mivel Szabolcs, ezért nem is igazi magyarok voltak, hanem retkes...Tudod, ők azok akiket fel kellene zárkóztatni meg integrálni.
Equus
@division: és segíjt is adni nekijek
division
@Equus: Azt kapnak ha nem is ezen a címen. Egyáltalán mi a fenét keresnek 15 éves kölkök diszkóban? Megnézném a családi hátteret is.
Equus
@division: dikk mán, Mit nézegetetnél? Valahun mulatni is kell a pulyának a rengeteg sok tanulás után...
Pálinkás Pál
@karma1: Nos felvilágosítalak,bizony migránsok voltak,csak őseik kicsit előbb érkeztek Indiából!!!
Nagy összeget tennék rá hogy az elkövetők a magyarországi legnagyobb "kisebbséghez" tartoznak...
Akarsz fogadni??
dr. prédikátor
Na igen !!! Így" szórakoznak"a rétinégerek!!!Eltörni a kezüket darabokra!!!
nezelodo
@division: Nem kell azért elmenni Szabolcsba, hogy lássunk 13-14 éves gyereket harminc-negyven km-re a lakhelyüktől diszkóban. Egy-két éve a fél megye megdöbbent egy autó diszkó utáni balesetében meghalt három gyerek tragédiáján.
Vajon megkérdezte e valaki a gyászoló családokat, mit kerestek a gyerekeik szombat kora hajnalban a megye másik felében, egy műszaki nélküli autóval, a rendőrök elől menekülve?
Borsodi
Ez már minden napos! azt már nehezebb lenne megírni,ma nem késeltek nem raboltak el senkit.Meddig tűrjük még ezt? Mindenkinek a családjára kellene gondolni,és követelnünk a kemény büntetést.Nem a migráns a veszélyes, a cigány aki lopásból zsarolásból él ezeket kel el távolítani,nem félnek semmitől mert védi a törvény őket.Mért szúrtad le? cigányozott,ha egyszer az, nem mondhatjuk magyar.
www.youtube.com/watch?v=YFYc-IOScKc
Levendula
Ez a népesség mindig késsel mászkál???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.