Tárgysorozatba sem vették a szocialisták javaslatát. Kedden a Hír TV arról számolt be, hogy a szocialista Varga László törvénymódosítást kezdeményezett annak érdekében, hogy a cégek a nyereségadójukat a sport mellett kórházaknak és iskoláknak is felajánlhassák. Szerinte a cégek így saját településeiken, városaikban a helyi intézményeket is támogathatnák.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az iskola nagyon szem előtt van, onnan nehezebb kilopni a haveroknak a pénzt feltűnés nélkül. A sport régen is a kamu foglalkoztatásról és az ellenőrizetlen pénzkiáramlásról szólt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Ma volt valami kisvasúti konferencia, amelyen az a bohóc kerékpárügyi komiszár is részt vett, de mindjárt vitt 10 milliárdot a felújításra.
Most csak az a kérdés, hogy kerékpárhajtással szerelik fel a mozdonyokat, mert ami manit visszaszednek, a maradék majd csak arra lesz elég...
maszk
"Nem akarja a Fidesz, hogy iskolák és kórházak is kaphassanak tao-támogatást"

Pont ezért nem erős kimondani rájuk, hogy orbán és a bandája hazaáruló, népirtó, náci-kommunista/kommunista-náci (a sorrend mindegy a gyalázatot tekintve) GECIK.

Már nem kell kipontozni, meg kicsillagozni, nyugodtan beleordíthatod a világba, hogy orbán egy GECI - mert tényleg az!
Akinek minimum száz főbenjáró bűne van, azzal/arról már nem beszélünk szépen.
orbán nagyon sokat dolgozott azért, hogy egy GECI legyen, emiatt tulajdonképpen megtiszteled azzal ezt a férget, hogy legecized.

Ha nem érzékelnéd, orbán be akar vonulni a történelembe mindenáron!
És ezt az elfajzott köcsögöt már régóta nem érdekli, hogy Hitler, vagy Sztálin szintjén, csak tanítsák őt az iskolákban.

Van az ilyen gondolkodású embernél primitívebb?
mackoka46
Azzal a pénzzel is zsebeiket akarják teletömni, ugyan miből dőzsölnének, ha nem dolgoznak ?
Nessy
@1magyar: Csak nem olyan "kerékpár útra", amit felver a gaz, és feltöredezik a beton pár hónap után, sok millióért! Esetleg olyan ügyesen "tervezik", hogy neki megy a ház falának!
rohács1926
EZ EGY NYÍLT VALLOMÁS, MERT:
1. Ha túl a nekik fenntartott és megfizethető elit iskolákon kívül széleskörűen magas szintű képzés folyna, akkor a felnövekvők átlátnának rajtuk, mint Röntgen a nején.
Akkor nem működne, hogy:
Harcolok a migránsok ellen, de teljesítem az EU kvótát, sőt azonfelül, jópénzért akármelyiket beengedem, amelyik NEKEM fizetni tud.
Megállunk a sajátlábunkon, de közben ott és arra koldulunk, akármekkora kamatra ahol tudunk lenyúlni.
Hazudjuk, hogy no korrupció, közben meg Don Corleone irigykedik ránk.
2. A betegekből, meg az öregekből mi haszon van? Csak a pénzt viszik, a rájuk költött pénzt sokkalhasznosabban elkölthetnénk:
Több stadiont lehetne építeni, és magasabb juttatást kaphatnának aranylábú gyerekeink.
Több külföldi szavazatot lehetne vásárolni.
Több maradna a családban; meg különben is a dakota harcosok sosem kedvelték a gyengéket, öregeket, betegeket; egy tomahawk csapással megszabadították őket szenvedéseiktől. Mondjuk nekünk csak az árok maradt, bár az nem olyan kíméletes…
1magyar
@Nessy: Igazad van, sajnos van ilyen is, kellő ellenőrzés hiányában. Azokat felelősségre kellene vonni akik úgy tervezik és kivitelezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.