Elfogták azt a postást, aki néhány napja lelépett a rá bízott készpénzzel. 

A Mátészalkai Rendőrkapitányság sikkasztás elkövetésének gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot K. Gyula 49 éves paposi lakos ellen 2018. február 6-án. A postai alkalmazottként dolgozó férfi nyírcsaholyi munkahelyén felvette a kézbesítendő küldeményeket és készpénzt, de azokat egyetlen címzettnek sem kézbesítette. A férfi szolgálati kerékpárját hátrahagyta és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

Elkapták a szabolcsi postást, aki eltűnt a levelekkel és a készpénzzel együtt

A körözött férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai vonták intézkedés alá 2018. február 9-én 9 óra 35 perckor a mosonmagyaróvári vasútállomáson. Miután az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a férfi azonos a Mátészalkai Rendőrkapitányság által sikkasztás elkövetésének gyanúja miatt körözött paposi lakossal elfogták, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették. A Mátészalkai Rendőrkapitányság a férfi ellen korábban kiadott elfogatóparancsot visszavonta.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Na , hálaisten hogy nem őt rabolták el ...már leszedtük róla a keresztvizet amúgy. A pénzzel mi van ? Megérte legalább a cécót ?
levarosbukta
Butuska! Hát nem tudtad hogy a kistolvajokat elkapják?
papa.49
Szerencsétlen hülye nem tudok rá mást mondani ezzel most mit oldott meg, semmit ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.