Én inkább a kommenttel vezetném fel ezt a cikket: "Igaza van Kostyálnak. Hányadék egy ügy - csepp a NER-tengerben. Megnéztem a filmet, van benne anyag, néha hitelesen kisrealista, néha kicsit erőltetettek a dialógok és a dramaturgiai fordulatok. Valóban helyi korrupt kiskirályokról szól, akik nem is feltétlen helyiek... "

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: maszk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maszk
"cenzúra (főnév)

1. Írásművek hatósági ellenőrzése hírek és kiadványok tartalmának szabályzására. A tömegtájékoztatási csatornákon (sajtó, rádió, televízió) megjelenő vagy más, széles tömegekhez eljutó, eszmei mondanivalót is tartalmazó anyagok (film, színház, könyvkiadás) előzetes vagy utólagos felülvizsgálata, leginkább politikai szempontok alapján, valamint a sajtó nyilvánosságának korlátozása vagy betiltása, illetve az ezt végző hivatalos személy vagy szerv

2. Átvitt értelemben: Önkényes tiltás vagy ellenőrzés."

"önkényuralom (főnév)

Zsarnoki kormányzás; amikor egy ország vezetője vagy uralkodója a fennálló törvényeket semmibe véve, vagy azokat a saját kényére-kedvére változtatva visszaél a hatalmával, és az ország népének vagy az országon belüli más érdekcsoportoknak a javát, érdekeit figyelmen kívül hagyja. Ezt a kormányzást gyakran erőszakos úton vagy az erőszakkal való fenyegetéssel tartják fenn."

/WikiSzótár/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.