Február 18-án, vasárnap tartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Ekkor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor

Fotó: MTI

Tájékoztatása szerint az eseményt idén is a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja el beszédét délután három órakor.

A kormányfő 1999 óta tart évértékelőt.

Forrás: MTI

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Írod:"Ez azért kell, hogy liberális barátaink is kapjanak már egy képet, mennyit fejlődött az ország!" B*zd meg a fidesz fajtádat! Íme: b1.blog.hu/2017/06/18/magyarorszag_ilyen_jol_teljesit_egymillioan_tervezik_elhagyni_az_orszagot_aminek_eletszinvonalat_mar
Magyarország ilyen jól teljesít: egymillióan tervezik elhagyni az országot, aminek életszínvonalát már Románia is utolérte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: 19:27, még mindig nem értek a molekuláris biológiához.
kereső
@Shikari: 12:14 a kvantum fizikához sem
Macskaszem
@Shikari: Nem demagógia, hanem szolidaritás. Bár ez a fogalom fitymasz körökben ismeretlen.
Kookas
@Eladott Ország: melyik lehet a shikari mert nem látom a láthatósági mellényét?
kukac50
Remélem az 1 millió munkahelyről is számot ad,hol mennyi munkahelyet hoztak létre, de a közmunkát és a külföldön dolgozó Magyarokat nem számolja bele! Az autó gyárakat is hagyja ki azt még Gyurcsány rendezte! Vidéken még rosszabb a helyzet mint 8 éve volt,nincs munkahely nincs rendes busz vagy vonat közlekedés,drága a buszjegy ha valaki elmenne a harmadik negyedik faluba dolgozni az utazás elvinné a többletet a közmunkabér és a minimálbér külömbözetét.Vidéken az életszínvonal nagyot vissza esett erről is beszéljen meg a sok lopásról csalásról amivel a rokonságát barátait támogatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.