Közeledvén a nagy naphoz, amely jelen esetben nem Orbán Viktor egy újabb gyermekének házassága, hanem a választás, egyre inkább biztossá válik, hogy a Fidesz Orbán Viktorral együtt fog a süllyesztőbe menni. 5 okot találtunk erre: 1, Ilyen pocakkal, valljuk be, nehéz kampányolni.  Ha sikerül is, az emberek miért szavaznának egy jóllakott napközisre, akinek ráadásul mindössze 993 ezer forint a megtakarítása a legutóbbi vagyonnyilatkozata alapján? És ezen a ponton el is értünk a második okhoz, amiért Orbán biztosan veszít majd áprilisban. 2, Nem tud takarékoskodni A miniszterelnöki szóvivő, Havasi Bertalan szerint, a miniszterelnök vagyonnyilatkozata törvényes, aki mást állít, az hazudik, tehát eszünkben sincs ezt cáfolni. Lehet, hogy a többi pénzt a miniszterelnök a bendőjében tartja, ugyanis jóval elmarad a magyar átlagtól, ami a jegybank adatai szerint átlagosan 4,1 millió forint/fő. Egy olyan kormányfő pedig, aki képtelen spórolt pénzben megütni a magyar átlagot, milyen példát...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítsuk a felvetést: 5 érv arra, hogy egy normális országban már rég elzavarhatták volna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@volvós: :))) Ezzel szemben nemsokára Magyarország és a visegrádiak lesznek a legkomolyabb befizetői az EU-nak.
volvós
@Eriksson: Bocs, én csak a fent említett 2 országhoz szóltam...
Eriksson
@volvós: Értem én, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem lesz ez ám mindig így. (állítólag) :)))
maszk
A kotyogó klotyó felé totyog a vén, motyogó lotyó, de késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.
Hellcat
Az a baj ha ezeknek mással együtt kell kormányoznia 2018 tól akkor ennek az országnak vége...inkább dőljön romba minden minthogy ők osztozkodjanak.
Peller Anikó
Itt néhányan teljesen félreértik a világot. Ez a kompánia egyszerűen nem veszíthet, mert másnap vezetőszáron lennének meggyanúsítva, pont ahogyan ők szokták. Esetleg ahogy a románok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.