Elkészült a batidai kastély, amelyről az a szóbeszéd járta, hogy Lázár János miniszteré, pedig tényleg nem az övé. A tulajdonos szintén vásárhelyi, és szintén jogász. Politikai ellenfele is volt Lázárnak, majd munkakapcsolatba került vele. A bérlők „prémium ügyfelek" lesznek, akiket a tulajdonosok saját kapcsolataikon keresztül érnek el. Így a házat nem fogják nyilvánosan meghirdetni. Ezt Kulik Jenő vásárhelyi ügyvéd közölte lapunkkal. Miniszter a szomszédban Azért írtunk neki, mert szerettük volna megnézni az épületet, amelyről, mióta készült, sokat beszéltek Hódmezővásárhelyen és környékén. Egy ideig tartotta magát az a pletyka, hogy ez a porta Lázár János országgyűlési képviselőé, Miniszterelnökséget vezető miniszteré. Erről tavaly megkérdeztük a politikust, aki azt mondta, nem az övé a terület, és nem is ő építkezik rajta.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Khmm. A Délmagyart nemrég vette meg Andy Vajna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"A vadászkastély egy olyan 3054 négyzetméteres területen fekszik, amit teljes egészében Lázár János édesanyjának 1,8 hektáros földje vesz körbe. A miniszter édesanyjához ugyanabban az évben került a föld, amikor Kulik Jenő megvette a vadászkastély területét. Az épületek környezetében további két olyan földrészlet van, amely Lázár édesanyjáé; ezek 2015-ben és 2016-ban kerültek a nevére. Lázár Jánosnak is van olyan földbirtoka, amely majdnem szomszédos a kastéllyal, mi több, a két fia nevén is van ott egy földrészlet. Ezek összesen 40,45 hektárt tesznek ki. Összegezve: Lázár János bizalmasa vásárolt egy kis területet, ahova építtetett egy vadászkastélyt, de ezelőtt és közvetlenül ezután a miniszter és családtagjai megszerezték a szomszédos területek nagy részét, köztük azt, amely teljesen körbezárja az épületeknek helyet adó ingatlant. Az is furcsa, hogy a kastélyhoz a közútról egy hatalmas kapun – és egy kocsiban ott ülő biztonsági őrön – keresztül lehet bejutni, amely annak a kerítésnek a része, amelyet a Lázárékhoz tartozó földek egy része köré húztak."
Csizmás Kond
...és a táblát is megtévesztésből rakták ki ?
human
@Csizmás Kond: Bármit ki lehet aggatni. Tudod, mint az a polgármester, aki EU pályázatból építtetett vadászházat, aztán véletlen benne lakott.
Csizmás Kond
@human: ...persze...bármit el lehet hinni, sőt elhinni a legegyszerűbb, mert oda nemkell logika vagy gondolkodás...de azt elhinni hogy Lázár egy ilyen táblát akasszon a kapujára oda már nagyon beszűkült értelem szükségeltetik...és nem föltétlen kell magadra vedd...
human
@Csizmás Kond: Aki a családtagjai nevére írja a vagyonát, az miért ne akaszthatna ki bármilyen táblát szintén a megtévesztés jegyében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.