A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat egy férfi és egy nő ellen, egy Nógrád megyei településen működő bordélyház ügyében. Az ügyészség egyelőre nem árulta el, melyik faluról van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Prostitúciói MINDIG IS VOLT azok részére, akik másutt nem jutottak örömszerzéshez, és ma is ki tudja hány háziasszony, egyetemista ezzel jut megélhetéshez.
.
De a prostitúció típusait MA MÁR ki lehet egészíteni a kis hazánkban a rendszerváltás óta, mintha a VILÁG LEGTERMÉSZETESEBB dolga lenne, a POLITIKAI PROSTITÚCIÓVAL, azokkal, akik NEM ELÉGSZENEK meg búsás jövedelmükkel, a KÖZÖST "is" kézen, közön magukévá teszik
dr. prédikátor
Na és? Azért működött mert igény volt rá!!!Ennyi!!!
Csizmás Kond
Most akkor hogy is van...aki bérel egy lakást és ott kurvul annak semmi baja, aki futtat valakit annak sincs semmi baja, aki viszont kurvát foglalkoztat az törvényt szeg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.