A Reflektor által korábban nyilvánosságra hozott hangfelvételből már megtudhattuk azt, hogy Kövér László szerint a választókerületek átszabása bűvészkedés volt csupán. Most újabb részletet bocsátott közre a blog, melyben a házelnök elismeri, hogy a kormánymédia jelenleg ugyanolyan elfogult, mint korábban a Nap-kelte közéleti interjú-műsor volt. A hangfelvételen – bár rossz minőségű – az alábbi párbeszéd hallható:„Kérdező: „Azt mondta, hogy semmit sem tettek a választójog és a média kapcsán, amit az előzőek ne tettek volna meg – de aki azokat is gazemberségnek gondolta, az gondolhatja ezeket is? Tehát, aki mondjuk a Nap-keltét annak gondolta, az gondolhatja a mostani M1-et annak?”Kövér: „Persze! … [nem kivehető – talán: „jól látja”] Én annyiban… próbálom, tudom kivágni magam a nehéz helyzetemből … [közönség nevet, nem kivehető] zavaros és csapda jellegű kérdés volt … hogy … igen, hát ööö … különben … hogy mondjam … Megbarátkoztam azzal a helyzettel, hogy úgy tűnik, az élet meg a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/f4763bf1a4bf3f74e7ea2a598b12ce133d49db2778952e3c60dd37093642ca04.jpg?w=600&h=310
imagestore1.blogger.hu/25_23295_727359_c784b7f80a58d5f06c608de7082a3e1c_9c2bb9_301.jpg?width=300
i.ytimg.com/vi/l7EmaH62eJc/maxresdefault.jpg?width=700
A fideszesek bármikor bárkit bármivel vádolnak, különösen, amikor időben előre szaladva teszik ezt, az szinte kivétel nélkül mindig egyfajta sajátosan gyakorolt önkritika, unortodox coming-out ... Volt idő, amikor ez a retek fideSS patkány, kommunista gennygóc és az egész családja, még véres szájú kommunisták voltak, de bizonyos értelemben, még ma is azok. Valóban, napjaink “új hatalmasai” helyrehozhatatlanul meg akarják semmisíteni az emberek identitását. (Csak a Fidesz, csak a keresztény, csak a NER.) Valóban, a diktatúrák jellemzője, hogy igyekeznek elfojtani az emberi identitás egyes elemeit, míg másokat el akarnak torzítani, végül az ilyen kísérletek sötét barbárságokat eredményeznek. (jogrendszer, oktatási rendszer, eü. rendszer, civil szektor, közmédia, elmúltnyolcév)

Valóban, az emberi azonosságtudatnak nem pusztán csak egyes elemeit, hanem teljes egészét el akarják törölni azok, “akik a tőke soha nem látott koncentrációjának és vele a tömegmanipuláció soha nem látott hatékonyságú technológiájával” elég erősnek érzik magukat erre. Megjegyzés: "Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység." - by Kövér elvtárs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.