Orbán Viktor évértékelő beszédében a közelgő választást ünnepnek nevezte, s nincs okunk fennakadni a magasztos megfogalmazáson. Orbán Viktor tegnapi évértékelő beszédében – amely műfajt ő honosította meg hazánkban – a közelgő választást ünnepnek nevezte, s nincs okunk fennakadni a magasztos megfogalmazáson. Ellenkezőleg: továbbgondolásra érdemes. Örömteli, hogy szabad és független országként négyévente magunk határozhatunk arról, kik kormányozzanak bennünket, emelkedettebben: a jövőről szőtt melyik vízió megvalósításának adunk esélyt. Ahhoz azonban, hogy a versengő pártrendszerben szükségképpen durva elemeket is tartalmazó kampány után valóban ünnep legyen a választás, néhány feltételnek teljesülnie kellene.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bérrettegők

avagy valójában kinek is szólt ez a performansz jelegű szóhasmenés

Hogy mi benne a performansz? Hogy már-már művészet ez az öncélú magamutogatás! =))
Azt kell mondjam, hogy úgy vagyok vele, mint az egyszeri paraszt-bácsis vicc, mikor műrepülésre viszik: volt bőben, amit gondútam, de olyan is amit azért nem gondútam volna.
Nos az az igazság, hogy igazából nem is az az érdekes, hogy ez a retardált műveletlen paraszt-suttyó miket hordott össze, hanem az, ahogy erre reagáltak és kik reagáltak.
Van/volt egy mondás mely szerint nem az a fo9ntos hogy mit monda, hanem hogy ki mondja. És olvasván a derék mno.hu mai vezércikkét is ez merült fel bennem. Igaz ez már a szerző elolvasása után kialakult bennem, hisz a manapság mást és másképp Szerető Szabolcs jegyzi a cikket! =))
RonaGyuri
Ami pedig magát a cikket illeti: jobban megvizsgálva, s a szépséghibákat félresöpörve; már azt tapasztaljuk, hogy az ünnepet már régen ellopták! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.