Nyakunkon a választás, a pártlapban rögtön előkerült az lemúltnyolcév és az elszámoltató zseni, Budai Gyula. Még épp idejében tudtuk meg, hogy ő mindent jól csinált, csak a bíróságok kommunisták. Nyakunkon a választás, a pártlapban rögtön előkerült az "lemúltnyolcév" és az elszámoltató zseni, Budai Gyula. Még épp idejében tudtuk meg, hogy ő mindent jól csinált, csak a bíróságok kommunisták. Hiánypótló interjút közölt az állampárt lapja a 2010-es kormányváltás után elszámoltatási biztosnak kinevezett Budai Gyulával. Amikor már azt hittük, hogy nyolc év kormányzás egynéhány piszkos ügye – lásd még: Elios – kezd a Fidesz körmére égni, jó tudni: korrupció, mégpedig a mindent átszövő fajtából, kizárólag az előző rezsimre volt jellemző. Mégpedig olyannyira, hogy nem csupán az ügyeletes, fidesznyik szócső nem beszél erről, de a felkészült és az aktualitásokkal, valamint szakmájával tisztában lévő riporter – Jurák Kata – sem tesz fel ezzel kapcsolatos kérdést.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"alapos munkát végeztem… A legnagyobb sikeremnek pedig azt tartom, hogy azt a munkát, amivel a kormány 2010 októberében megbízott, a lehető legjobb tudásom szerint végeztem el. … Hitelesen végeztem a munkámat…. Tudásom legjavát adtam ebbe a dologba"
s képzeld Wazze, ha csak átlagosat tett volna bele??? Ja és az az egy sem az ő, hanem Béluska által lefetyelt alfél "sikere"! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.