A 9 órási adatok szerint a szavazásra jogosultak 11,65 százaléka, vagyis 4275 fő adta le a voksát a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson – derül ki a választás.hu oldalon közzétett napközbeni részvételi adatokból. Ez a négy évvel ezelőttihez képest majdnem öt százalékponttal nagyobb, vagyis ha minden így folytatódik, akkor többen mennek el voksolni, mint 2014-ben. Hódmezővásárhelyen Almási István …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, Hegedus ur, hat miert tetszik olyan idegesnek lenni? Kivel orban vitya, az Eloisten meg a szent magyar katolikus egyhaz - tehat az igazi Isten is - vele van, ugyan mitol tarthatna???
Ja, a hofuvastol esetleg, hogy a felbujtott romakat nem tudjak odabuszoztatni? Hat ezert tenyleg izgulhat...
Hajra Marki-Zay Peter, ugyis Te fogsz gyozni!... Legalabbis nagyon remelem, hogy nem tud ekkorat csalni meg orban se... (Bar ezerrel megprobalja)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Szerintem nyolcvan százalék tud változást előidézni, ahhoz pedig nagyon erős hit kell hogy elmenjenek az emberek.
karma1
@peterkelemen: Mar reggel 9-kor olyan eredmeny volt, ami majdnem duplaja a 2014-es valasztasnak. Ez fantasztikus! Tehat mar most megdolnek a statisztikusok agyonkozmetikazott hazugsagai a 42 %-os otthonmarado, ingadozo tomegekrol. Nem volt ez igaz, hisz a statisztikak rettenetesen ki voltak hegyezve, nem igazi reprezentativ felmeres volt, hanem iranyitott.
Kb. ugy, hogy ha en egy jo szot akarok hallani valakitol, akkor eloszor a csaladomat hivom fel, meg a barataimat, mert ugye ok biztosan mellettem allnak, segitenek. Csak utana jonne a szomszedasszony vagy a munkatars, esetleg a sarki zoldseges...:o)))
Errol beszelt Gyurcsany meg tavaly szeptemberben: LESZ osszefogas, mert MUSZAJ osszefogni a gyozelemhez...Hogyha csak ilyen modon, az utolso pillanatban sikerul, meg az sem keso...
Eloszor a szavazast kell megnyerni, utana beszelhetunk csak arrol, hogy milyen kormany alakuljon, es hogyan tovabb. De erre raernek aprilis 9-e utan...
karma1
@Sámannus: El fognak menni,... orban elfelejtette, hogyha szepen, modszeresen irtogatja a nyugdijasokat az alacsony nyugdijjal, a csokkentve is hatalmas rezsivel, az orvoshiannyal, patkanyos-mutos korhazakkal, akkor azzal elsosorban sajatmaganak okoz gondot, mert a sajat szavazotaboranak a tulnyomo resze szenilis nyugdijas, kezcsokos nenike, savasbacsika, meg a bottal verekedo nyugger...
Mar regen lehet, hogy nem is 1.5 - 2 millio az a szavazotabor, csak max. 1.3-1.5 milla...
karma1
@Sámannus: Ne feledd, hogy a futyisz 42,7 %-os reszveteli aranyban kevesebb mint annak 27 %-aval csinalt 2/3-ot... (Amit a mai napig nem ertek, hogy hogy szamoltak ki?)

Je, se a halfarok, se shikari, se veroce, de meg a ruhes sincs itt... Hat hol vannak ezek, amikor a partjukat kene tamogatni minden helyen?
Gyuri Géderről
Dögrováson a fideszkdmp fellegvára! Győz a józan ész!
Szopatáson Lázár, Hegedüs, és a katolikus egyház. Becsődöltek.
Béla333
"Márki-Zay: "60 százalékos részvétel felett nyerhető a választás"

Úgy legyen!
Gyerünk Vásárhely! Megérdemli a Fidesz, hogy egy marha nagy nyaklevest adjatok nekik - képletesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.