Tiborcz és Hamar Endre kapcsolatáról is ír a hivatal a Mórahalomnak küldött levélben, ami most nyilvánosságra került. Az OLAF meglátása szerint ha az irányító hatóság nem módosította volna a pályázati határidő előtt felhívást, lehetővé téve, hogy 100. 000 órányi élettartamot vegyenek figyelembe, egyik projekt sem minősült volna támogathatónak a megadott kivitelezési szerződés becsült értékek mellett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
MAFFIA...érdekes anno hogy lebegtetteék a 4es metrós OLAF jelentést...most meg kuss van meg terelnek, hogy ez csak politikai nyomás...meg beleavatkoznak a választásokba...de hát bazdmeg két éve ül az ügyön a fidesz.
Pálinkás Pál
Hát ezt besz@ptátok narancsok...azok a választóitok,akikbe még maradt valami tisztesség,elfordulnak tőletek,maradnak majd a határon kívüli bérszavazók!!Kormányváltás után megvonják a szavazati jogukat,ki fog rátok szavazni???
Béla333
Egyértelmű, hogy ez egy velejéig romlott, tolvaj, maffiaszerűen működő lenyúló rendszer, ami a közpénzek lenyúlására szakosodott!
Polt Péter orrát is bele kell verni ebbe a mocsokba, ha már magától nem hajlandó észrevenni ezt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.