Orbán nagy bajban van. Ha lenne hiteles ellenzéki vezető, március 15-e akár “előrehozott választás” lehetne. Kártyavárként omolhatna össze a NER, ha az emberek megértenék, hogy nem kell félni, vége. De időt nyerhet. Ki kell találnia most valamit, mert ami eddig volt, abból semmi nem működik. Soros nagy tiszteletnek örvend, teljes joggal. Aki nem ismeri, ebből a túfeszített ijesztgetésből, fantomokból, annak is elég. Egy darab “migráns” nem sok, annyi nincs, kivéve azokat, akik nekik zsebbe fizettek, és ők telepítették be. Hódmezővásárhely friss levegőt hozott a börtönbe. Ha ebből meghátrálnak, ha Orbán újra meg tud kapaszkodni, korábbi pozíciójába vissza tud kerülni, beindul a kemény diktatúra. Vagy lazít vagy keményít, de lazítani nem tud, ahhoz már túlságosan utálják. Keményíteni kell, de az csak sietteti a vesztét, ha nem ijednek meg azok, akik most bátrak lettek, és ha tudnak merészeket húzni, s nem konszolidálják tovább ezt a primitív zsarnokságot. Ha beengedik tömni ezt...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a harc nem lesz vér nélküli az biztos a csutigenyó nem fog lemondani a hatalomról őt ki kell VERNI BELŐLE, és járhat úgy ,int a Kárpátok géniusza !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Jav: ezt meg bartus SEM MERI jegyezni...
Sámannus
Most már csak Polt Petyát kell biztatni csinyájjon egy jó kis videót ezekről a bűnözőkről.
Lehetőleg csoportosan láncra fűzve.
Peller Anikó
@karma1: nagyon rossz dolog? Neeem, ez simán gazemberség.

A vásárhelyi reménysugár után még mindig ezt a buziságot terjeszteni, amikor számtalanszor el lett magyarázva miért nem lehet megtenni és miért okozna 100 %-os fidesz győzelmet, ez már gyengeelméjűség.

Vagy fidesz bérlemény.
karma1
@Peller Anikó: Vagy az,... :o)) Gazemberseg... foleg Vasarhely utan...
karma1
@Sámannus: poltpetyat inkabb arra kell osztokelni, hogy ne fickandozzon a rendor elott, aki ra akarja tenni a vezetoszarat.
MINDEN JOGOT AZONNAL ELVENNI POLTTOL, mert ez volt - es most is ez - a bajok legnagyobb okozoja: poltpetya "sullyeszt" (iratokat a fiok melyere, kivizsgalatlanul, a masik oldalon meg eroszakkal vegigvinni koncepcios pereket, nemletezo buncselekmenyekkel, mint Tatrai es Csaszi, Czegledy eseteben).
De poltpetya szo nelkul elinditotta a vizsgalatot most GYurcsany Ferenc es Dobrev Klara ellen is a nemletezo Czegledy ugyben...
Sámannus
Ne nézelődjömek tessék továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló, csak néhány köztörvényes gépeltérítő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.