Orbán nagy bajban van. Ha lenne hiteles ellenzéki vezető, március 15-e akár “előrehozott választás” lehetne. Kártyavárként omolhatna össze a NER, ha az emberek megértenék, hogy nem kell félni, vége. De időt nyerhet. Ki kell találnia most valamit, mert ami eddig volt, abból semmi nem működik. Soros nagy tiszteletnek örvend, teljes joggal. Aki nem ismeri, ebből a túfeszített ijesztgetésből, fantomokból, annak is elég. Egy darab “migráns” nem sok, annyi nincs, kivéve azokat, akik nekik zsebbe fizettek, és ők telepítették be. Hódmezővásárhely friss levegőt hozott a börtönbe. Ha ebből meghátrálnak, ha Orbán újra meg tud kapaszkodni, korábbi pozíciójába vissza tud kerülni, beindul a kemény diktatúra. Vagy lazít vagy keményít, de lazítani nem tud, ahhoz már túlságosan utálják. Keményíteni kell, de az csak sietteti a vesztét, ha nem ijednek meg azok, akik most bátrak lettek, és ha tudnak merészeket húzni, s nem konszolidálják tovább ezt a primitív zsarnokságot. Ha beengedik tömni ezt...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a harc nem lesz vér nélküli az biztos a csutigenyó nem fog lemondani a hatalomról őt ki kell VERNI BELŐLE, és járhat úgy ,int a Kárpátok géniusza !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Van benne igazság. Az a baj, hogy az ellenzék nem képes teljes összefogásra kicsinyes harcaik miatt magyarul leszarják a nép többségének az akaratát ezzel viszont Orbánt fogják a hatalomba visszaterelni ők meg beülhetnek a bábparlamentjébe újabb 4 évre. Idióta DK, idióta Jobbik nem is akarnak összefogást.
Manhattan
" Nem tudom még a kampányban melyik nap milyen csontváz hullik a köpcösre, de már most látszik, hogy vége lesz, végük lesz. Nem könnyen, nem zökkenő és nem fájdalom-mentesen. De végük. S ez a lényeg.
Nem fognak országosan listán legfeljebb 35 százalékot kapni. Ez a hozzálopott, csalt, külföldről importált új magyar állampolgárok szavazatival együtt max. 45 mandátumra lesz elég a 93 listásból. Ez másképpen azt jelenti, hogy minimum 56 egyéni körzetet meg kellene nyerjenek a 106-ból. Ha azonban a szavazatok 65 százaléka nem rájuk fog esni, akkor maximum 30 egyéni körzetet fognak megnyerni. Így a fidesznek összesen legfeljebb 75 mandátuma lesz a 200-ból. S nem lesz kellő koalíciós partner. Orbánt és a bandáját politikai öngyilkossággá vált hatalomban tartani. Orbán a koraőszig majd ügyvezető minielnökként elkínlódik, és utána egy szűk év múlva, valamikor 2018 decemberben soron kívüli választás lesz, s az lesz a köpcös politikai halála.
El lehet kezdeni gondolkodni az átmeneten. Azon, hogy hogyan lehet visszaszerezni a rablott holmit. S azon, hogy miként lehelhetünk újra életet szegény hazánkba.
Mindenkit óvnék a virtuális lincseléstől! A fidesz eddigi szavazóra, tudásukra, szorgalmukra szükség van és lesz. Nekik türelmesen el kell majd magyarázni, hogy mi történt.

A kártyavár éppen összedőlőben van..."
iluminati
@peterkelemen: Szerintem ugyan azt akarják mint orbán...csak a hatalmat az ország meg tönkre megy..
papa.49
Ez a harc nem lesz vér nélküli az biztos a csutigenyó nem fog lemondani a hatalomról őt ki kell VERNI BELŐLE, és járhat úgy ,int a Kárpátok géniusza !!!
Aki Én
A betegsége nem engedi tisztán látni. Ő tényleg megmentőnek, közkedveltnek hiszi magát. Szerinte neki jár amit hazahord. Neki koronával a fején palotában a helye.
papa.49
@Aki Én: Aki beteg nem tudja ellátni a hivatalát az mondjon le, vagy váltsák le a fütyisz ha érdeke volna megtehetné, hogy leváltja, de NEM ÉRDEKE MERT A ??KÉPZELT BETEG,, MINDIG JUTTAT VALAMENNYIT A CSAHOLÓKNAK IS , ebből látszik nem beteg hanem egy geci szarházi csupán !!!
peterkelemen
Orbán keményíteni fog és ők lesznek az elsők a célkeresztben. Most ha elbasszák az esélyt már pedig egyelőre úgy néz ki, hogy elbasszák a kicsinyes hatalmi hacaik miatt, akkor keményen megfizetik. Utána pedig a nép jön: további milliók leszakadása a mélyszegénységbe és természetesen határok lezárása, kemény diktatúra. Ez vár a magyarokra.
tudode
Az az ország MEGÉRDEMLI A SORSÁT, amely 27 évi GÁNCSOSKODÁS UTÁN még mindig PACKÁZHAT a "népfelséggel" EZ A POLITIKAI KALANDOR, akiről már Antall József miniszerelnök is ÁTLÁTOTT már 1992 tavaszán!
.
---- Antall József a volt kommunisták visszatérésének veszélyéről
www.youtube.com/watch?v=xOP7yGM_3NU
.
0,58-nál Antall József a Fidesz-ről! ÉS MEGCSINÁLTÁK "bármi áron"!!! Ki is lépett a nemzetieskedése miatt is a LIBERÁLIS INTERNACIONÁLÉBÓL!
.
ÜgyeSS!
.

.

.
peterkelemen
"Akik a békés forradalmat lehetetlenné teszik, azok miatt válik a véres forradalom elkerülhetetlenné." /John Fitzgerald Kennedy/
Aki Én
@papa.49: Beteg az, ez kétségtelen. A horda azért tűri, mert csak benne tombol az ember feletti gátlástalanság, és ezt ki is használják. Mást nem a tudása, hanem a gátlása akadályozna ilyen szintű hazudozásban, lopásban.
papa.49
@Aki Én: Akkor mit javasolsz a kezelésére én egy 9 milisre gondoltam a szeme közé !!!
Aki Én
@papa.49: Csak a mit a törvény szabna ki rá. Mindenestől megállna vagy 30 év, és ezt komolyan gondolom.
papa.49
@Aki Én: Minek etetni olyan sokáig, hamar pontot tenni a végére oszt. jónapot !!!
relatív
Sok probléma van országunkban, az utóbbi időben ez a hetelmet megragadók viselkedésében csúcsosodott ki, ezért manapság ez a legnagyobb gátja sikereinknek.

Azonban - tudnunk kel végtre - alapvető hibák sorozata során jutottunk ehhez a megoldásra érett politikai-, gazdasági környezetünhöz.

Van feladat dögivel, amelyre megoldást kell találnunk, mert ellenkező esetben a mai regnáló eltakarításával sem állíthatjuk meg további süllyedésünket más - szerencsésebb - országokhoz képest... ezt IS jó ha szem előtt tartjuk, hiszen hazánk gazdasági szerkezete sok ellentmondást hordoz magában, melynek alapját többségében a társadalmi különbségek kialakulása generálta.
karma1
Nem szeretem a "szerkesztosegi cikk"-eket, plane nem a nepszava.us-tol... Olyankor szoktak ilyet feltenni, amikor kisse uszitanak, de szinte minden ilyen tipusu cikkukbol hianyzik az otthoni, szemelyes tapasztalat.

Nagyon rossz dolog ujra a bojkott emlegetese, az arra valo buzditas, miutan Hodmezovasarhelyen kizarolag a soha nem latott szavazoi reszvetelnek koszonhetoen tortent a foldindulas Bocsass meg, Gyurikam (.@RonaGyuri:), hoghy ezt irom errol az internetes ujsagrol, de ez most nagyon rossz helyre cimzett, nagyon rossz uszitas a reszukrol...

Igenis, el kell menni szavazni, es ahogy Hodmezovasarhelyen a partok kertek meg Marki-Zayt, hogy induljon, nem hiszem, hogyha a tobbi szavazokeruletnel is kiderul, hogy ki lenne a legeselyesebb, amoge nem allnanak be a partok...
Minden komoly partvezeto felmerhette vasarnap, hogyha nem allnak be a legnepszerubb moge akar az utolso pillanatban is, akkor barmi megtortenhet, fokepp az, hogy a partjukat - ha orban maradna uralmon - elsopri a visszatero diktatura. Sokkal nagyobb az eselyuk a Parlamentbe jutashoz, hogyha esszeruen, diplomatikusan lepnek, es vegre az egyszeru valasztopolgart is bekalkulaljak, mint mindent elsopro erot.

A bojkott semmikeppen sem lenne teljes, mert van az lmp, momentum, moma, jobbik, akibol az elso harom szamitasbol, a jobbik meg a tobbi part idegenkedese miatt kozepen vacillal, es kiszamithatatlan. Ha ok megtorik az esetleges bojkott megegyezest, akkor az egesz bojkott szart sem er, hanem ok lepnek be abba a legures terbe, amit a tobbi felelos ellenzeki part a visszalepesevel kialakitott.

Ha a partok ilyen jol , 100 %-ig meg tudnanak egyezni egy totalis bojkottban, akkor ezzel az erovel mar a teljes osszefogasban is megegyezhetnenek.
El kell menni szavazni, es ra kell bizni Karacsonyra, Gyurcsanyra, Molnar Gyulara, Juhasz Peterre, Szigetvari Zsoltra, hogy TUDJAK, mikor lepjenek vissza. Szerintem tudni fogjak.
Nessy
@karma1: A próféta szóljon belőled!
quadrocopter
Elindult egy egészséges erózió Szutyokisztán talajában, talán földdel fedi el a hulladéko(ka)t!
karma1
@Nessy: Ez a heten mar a masodik "szerkesztosegi cikk" a nepszava.us-tol, ezt meg bartus mer jegyezni, pedig o aztan az utobbi idoben minden marhasagra vevo, es sajnos, - uszito is...
Hagyjak mar ezt a bojkottosdit, mert nem jon be. Nezzenek vegig egy Unios bojkottot peldaul az oroszok ellen. 27 orszag betartja, Magyarorszag, a torpelofasz meg azonnal beall kereskedni putyinnal, megmaradva koldokzsinornak putyin es az unio kozott. Persze ez nyugaton is igy van: Amerika elhatarozzam, hogy nem szallit tobb fegyvert ennek-annak, mire ott terem a szemfules orosz, kinai, akarki, es maris ontja a szarait a bojkottalt orszagba.
Mire mentunk annakidejen a los angelesi olimpia bojkottjaval? A vilagon semmire, mert mindenki mas elment, csak a fiatal magyar sportolokat szivattak a schmidtpalibacsi-felek, akiknek a hihetetlen sok munkajat csesztek el egy pillanat alatt...
Nem megy nekunk a bojkott, mint ahogy a teljes sztrajkoknal is mindig talalnak sztrajktoroket, akik szivesen dalolva torik meg sok ember tiltakozasat...

En meg az eletemben nem lattam 100 %-ig sikeres bojkottot, sztrajkot...
karma1
Jav: ezt meg bartus SEM MERI jegyezni...
Sámannus
Most már csak Polt Petyát kell biztatni csinyájjon egy jó kis videót ezekről a bűnözőkről.
Lehetőleg csoportosan láncra fűzve.
Peller Anikó
@karma1: nagyon rossz dolog? Neeem, ez simán gazemberség.

A vásárhelyi reménysugár után még mindig ezt a buziságot terjeszteni, amikor számtalanszor el lett magyarázva miért nem lehet megtenni és miért okozna 100 %-os fidesz győzelmet, ez már gyengeelméjűség.

Vagy fidesz bérlemény.
karma1
@Peller Anikó: Vagy az,... :o)) Gazemberseg... foleg Vasarhely utan...
karma1
@Sámannus: poltpetyat inkabb arra kell osztokelni, hogy ne fickandozzon a rendor elott, aki ra akarja tenni a vezetoszarat.
MINDEN JOGOT AZONNAL ELVENNI POLTTOL, mert ez volt - es most is ez - a bajok legnagyobb okozoja: poltpetya "sullyeszt" (iratokat a fiok melyere, kivizsgalatlanul, a masik oldalon meg eroszakkal vegigvinni koncepcios pereket, nemletezo buncselekmenyekkel, mint Tatrai es Csaszi, Czegledy eseteben).
De poltpetya szo nelkul elinditotta a vizsgalatot most GYurcsany Ferenc es Dobrev Klara ellen is a nemletezo Czegledy ugyben...
Sámannus
Ne nézelődjömek tessék továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló, csak néhány köztörvényes gépeltérítő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.