Farkas Flórián a Lungo Drom elnöke idén is a 17. helyre került a Fidesz országos listáján, csakúgy, mint 4 éve. Ez azt jelenti, ha a Fidesz 20 százalékot szerez, már biztosanFidesz 20 százalékot szerez, már biztosan bekerül a Parlamentbe. Azaz hiába a korrupciós ügye sora, hiába a nyomozás a Lungo Drom ügyei miatt, Farkas bent fog ülni az Országgyűlésben. Február 13-án kapott választ az LMP társelnöke, Hadházy Ákos Polt Pétertől a Lungo Drom körüli korrupciós ügyek vizsgálata kapcsán. A volt Fidesz képviselőjelölt legfőbb ügyész válaszából többek között az derült ki, hogy Farkas Flóriánék ügyében nem talált gyanúsítottakat az ügyészség. A nyomozás egészen február 24-ig tartott Polt akkori válasza szerint, de meghosszabbítható. Valószínűleg ez történt. Pedig a lehetséges gyanúsítottak köre, és az ügy elég világos mindenkinek, aki találkozott vele a médiában. Ahogy a Magyar Narancs írta, a Híd a Munkába program keretében uniós pénzekből valósult volna meg elég sok minden a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: magyarbakancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen! ez a lényeg, mindenki figyelmébe, aki beveszi a dumát, hogy Elios-al foglalkoznak:: "Polt Péter ... Farkas Flóriánék ügyében nem talált gyanúsítottakat"! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Similis Simile gaudet. Magyarítva: Simlis a simlisnek haverja!
Eladott Ország
Farkas Flórián egy hónappal a választások előtt és közel nyolc év Fidesz-barátság után az állampárt egyik stratégiai embere, akinek az a feladata, hogy a cigányokat április 8-án az urnákhoz vezényelje és kivegye a részét az újabb választási győzelemből. A történet így kerek. A nemzeti kormány egyik példátlan ismertetőjegye ez: a közpénzt sikeresen ellopó maffiózó legmagasabb fokú állami védelemben részesül, és megvédik a sikereit. A milliárdokat sikeresen eltüntető maffiózó pedig választásra buzdítja azokat, akiket meglopott. A tisztességes embereket mindeközben kollektíve bűnözőnek minősítik ugyancsak a legmagasabb kormányzati szintről, mondván, hogy ha dolgoznak nincs idejük lopni. A történet így kerek és így letaglózó. A cigányság felemelkedése és önérdekérvényesítő képessége sem a Fidesznek, sem Farkas Flóriánnak nem érdeke. Zsarolható, fenyegethető, riogatható, kiszolgáltatott közösségként viszont még hosszú ideig hozzájárulhatnak a Fidesz hatalomban maradásához.
Sámannus
@dodóka: Én azt hiszem, hogy lassan észhez térnek.
Sőt, a külhoniak is felébredhetnek, Az országnak nem árthatnak azzal, hogy egy állkeresztény szétverje az országot. Én csak attól tartok, hogy a jobbikhoz mennek át, azt pedig KGBélaóta tudjuk, hogy ki van a hátuk mögött.
rohács1926
Természetesen nem marasztalják el és természetesen bekerül a parlamentbe, hiszen ott van a szűkebb értelemben vett családtagok között. Megszolgálta...
kisrigó
Basszus! Nem értik a cigány emberek, hogy őket lopta meg ez a díszmadár!? Ahogy már valaki nagyon találóan mondta, hogy a gyerekek szájából lopta el a rántotthúst! Bizonyára , akinek "visszalopta" a kampány célú pénzt, megvédi, vagy az ígéretét díjazza, hogy hozza a cigányok szavazatát. Emberek, miért hagyjátok, hogy a közületek származó rohadék is megalázzon benneteket?!!
Foxley
Szép lenne ha még a 20%-ot se érnék el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.