A járőrszolgálat során lettek figyelmesek a főúton veszteglő autóra a baktalórántházi rendőrök.

Műszaki meghibásodás miatt leállásra kényszerült a 41-es számú főút 15. kilométerében 2018. március 1-jén hajnal 2 óra körül egy terepjáróval közlekedő 62 éves nyírmadai férfi. A baktalórántházi rendőrök járőrszolgálat ellátása során találtak rá a veszteglő gépkocsiban várakozó sofőrre.

Szolgálunk és kereket cserélünk: rendőrök segítettek egy bajba jutott férfinak

A járművezető elmondta, hogy Nyíregyháza felől Levelek irányába tartott, amikor a gépkocsija jobb első kereke defektes lett. Elpanaszolta továbbá, hogy a késői időpontra tekintettel egyenlőre senkit nem tudott utolérni, aki segíteni tudna neki a hazajutásban.

Szolgálunk és kereket cserélünk: rendőrök segítettek egy bajba jutott férfinak

A rendőrök a rendkívüli hidegben azonnal a bajba jutott férfi segítségére siettek és megkezdték a defektes kereket kicserélni. Időközben a helyszínre érkezett a járművezető egyik hozzátartozója, akit sikerült kiértesíteni a történtekről, így biztonságban sikerült hazajutnia a sofőrnek.

(Police.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy a bajbajutott Nyírmadán a falu Döbrögije és szokatlan neki a munka.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Hagyják már ezt abba ! A diktátort szolgálják és kész !
namihami
És tessék mondani (persze csak informatív célból kérdezem), milyen tipusú terepjáró az, amelyikhez nem ad a gyár PÓTKEREKET? Miért is nem visz magával üzemképes kereket ilyen esetre?
Marha nagy mázlija van, hogy nem egy német autópályán (hétköznapiasan :Bahn) játssza ezt el, mert a német rendőr hív egy autómentőt (némi euróért), az beviszi (szintén euro) és a végén kap egy csekket még az autópálya-rendőrségtől (Autobahn-polizei) is. És meg is érdemli...
Kb. ennyinek mondható ez az új bolondériás, csak hobbiból terepjárós újgazdag réteg. Esze ennyi, pénze szintén.
Vajon milyen pofát vágna, ha a metálfényű ""terepjáróját"" egy erdei úton összekarcolnák az ágak?
Pálinkás Pál
Most erre mit mondjak??? Ha valaki férfi létére még egy kereket sem tud kicserélni!!!
Pálinkás Pál
@namihami: Szerintem volt pótkerék..csak nem gondolod hogy a fakabátok vitték neki???
namihami
@Pálinkás Pál: Attól még a fenti észrevételeimből mi nem állja meg a helyét? A rendőr dolga (Szolgálunk és kereket cserélünk) a kerékcsere? Ha volt, akkor miért a rendőrrel cseréltette? Ha olyan az egészsége, hogy nem tud kereket cserélni, akkor véleményem szerint, az úton való közlekedésre se alkalmas. (Egy eset lehet, ha olyan mozgássérült-állapotban van. Ez viszont benne kéne, hogy a cikkben legyen. Mert azért nem cserélek, hogy CSAK (Selmeczi-szisztéma), akkor rohadjon ott reggelig.
Neked cserélt már rendőr kereket? Mert én már esőben, puccba-parádéba kinyalva is tetten. Bár az tény, hogy nem néztem, megy-e el mellettem rendőrautó. Valahogy nem volt időm arra is figyelni.
Eladott Ország
Talán Tasó László NFM-államtitkár, korábban Nyíradony polgármester haverja volt, a bajbajutott akivel együtt vadásztak? Oszt leszóltak?
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy a bajbajutott Nyírmadán a falu Döbrögije és szokatlan neki a munka.
parasutyo
@Pálinkás Pál: sajnos ilyen is van és nem kor függő! :D viszont egy punnyadt, 60 akárhány éves fotelhuszárról eltudom képzelni, hogy a 1/2 vagy 1 colos légkulcsal felrakott kereket a saját súlyával sem tudja meglazítani... :)
justhpeter
Akárhogy is volt a vezető, a rendőrök normálisak voltak és ez megnyugtató.
JAJMÁR
Igazán jól menedzseli magàt a "szolgàlunk ės vėdūnk" újabban. Nėnit hazaszállít, kereket cserėl ės pikkpakk, orszàgos hír lesz belőle. Grat. :)
papa.49
Még rendben is volna a cikk, ha nem lenne nem kicsi imázsjavító íze !!!
Pálinkás Pál
@namihami: Félreértettük egymást,ezt mondom én is...ha egy férfi nem tud kereket cserélni,alkalmatlan a vezetésre is!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.