Alkalmasint Polt akciójára a Fidesz környékéről nem érkezett olyan reakció,a mely elhatárolódást akár csak nyomokban is tartalmazna. Márpedig olyan helyzetben, amelyben a nyílt diktatúra eszköztára ráéghet a kormánypártra, ennek is helye lehetne. Az azonban biztos, hogy a kommunikációt a Czeglédy-ügy most kicsit megint elvitte a kleptoligarchikus korruptokrácia ügyeiről. Egyébként Orbán és környezete viselt dolgait is felértékelve. Mert a mártírképzés sosem használ a hatalomnak. Így nyugodtan elgondolkodhatunk azon, hogy mit akarhatnak titkolni, ha a kommunikációs öngól-gyanú árán is inkább terelést választják?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
putyin modszer klónozása!!!??? Ellenfelekt börtönbe!!!?? De mi lesz, ha fordul a kocka???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Már szerintem ki van találva a csalás módja !!!
kereső
@GeoCravker: a háromigenes népszavazástól kezdve 2006-ig bezárólag.
kereső
@GeoCravker:13:03 egyébként én is azt irtam,hogy a csalás nem ott történik,ahol számlálnak.07:44,
nusika
@Nessy: ...kérdezném, mert nekem furcsa , hogy a választás alatt bizottságok vannak, ahol a pártok képviseltetik magukat. Ezeket a kintről érkező szavazatokat, nem egy bizottság összegzi?? Mert ha nem, akkor ki hitelesíti ezeket???
Nessy
@nusika: Ott már a regisztrációt sem ellenőrzik, mert nincs hiteles névjegyzék. Nyugodtan lehet regisztrálni az elhunyt nagypapa, és a szomszédasszony macskája helyett is. A levélben lévő szavazó lapot az írja alá, aki kéznél van, mert már szűkítették a természetes azonositókat is. Itt meg nincs mivel ütköztetni a leveleket, így megszámolják, és annyi. Itthon kell minden igazolvány, külhonban meg utazz kilométereket, mire találsz kirendeltséget, ahol voksolhatsz.
Pl. Máltáról Tunéziába! Arról nem is beszélve, hogy a levelezőtagozatos csak kibic, míg a kint dolgozó, tanuló érdekelt az eredményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.