Hétfőn délelőtt tárgyalják Szegeden a pénteken újra őrizetbe vett Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának kérdését, az ügyészség azt indítványozza, hogy a képviselő-jelöltként múlt héten egy napra kiszabadult expolitikus kerüljön vissza. Gyurcsány Ferenc is ott lesz a tárgyaláson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kis vejkó mikor lesz vezetőszáron ?
dr. prédikátor
@nyanya001: hehe! Jó kérdés! Amikor a cigus fecalicus!!!
karma1
Azert egy zsepit vigyen magaval Fleto, amivel le tudja torulni poltpetya elcsopogo nyalat,. mikor Gyurcsanyt meglatja a targyaloteremben...:o)))))
Kifejezetten a kinok kinjat fogja kiallni, hogy nem Gyurcsany van Czegledy helyeben,...:o)))
Szoval: a mentelmi jogot meg kellett, hgy kapja - ez jart neki a torvenyes alairasok szama alapjan.
Viszont eppen emiatt a mentelmi jog miatt nem tartoztathattak volna le ujra, hiszen a mentelmi jog eppen errol szol, ezert kapja a kepviselo.

polt es a tobbi gerinctelen biro - termeszetesen nem mindenki, csak aki huen engedelmeskedik egy torvenytelen parancsnak - belelepett a 22-es csapdajaba, amibol ok mar nem johetnek semmifelekeppen sem jol. Czegledybol meg lesz egy szimpatikus martir, nagy tamogatotaborral...

ugy latszik, poltek teljesen kijottek a gyakorlatbol, azt hiszik, hogy a Btk-t meg az eljarasi torvenyeket ket labbal megtiporhatjak... Lehet, hogy tavaly decemberben megtehettek volna et gond nelkul.
De Hodmezovasarhely, lazar, tiborcz, OLAF, de foleg dr.Marki-Zay Peter gyozelme utan egyaltalan nem...:o)))
Hellcat
4 éve is ezt csinálta a fidesz a választások előtt gyorsan bevarrtak valami MSZPs tagot aztán választások után elengedték...csak kellett a kampányban a figyelemelterelésre és a sárdobálásra...tiborcz ügyén meg két éve ül a polt...remélem vásárhelyről kiszórnak még pár csontvázat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.