A Nemzeti Választási Bizottság alapvető körülményeket hagyott figyelmen kívül, amikor a Németh Szilárdot népszerűsítő önkormányzati lapról döntött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Az elmúlt három év egyetlen időközi és megyei jogú városi polgármesteri választását sem sikerült közvélemény-kutatói oldalról megjósolni. Mindig a Fidesz vezetett, de a végén az ellenzék nyert. Legutóbb Hódmezővásárhelyen derült ki, hogy a 60:40 a Fidesznek, amit mind a két oldal mért, 42:58 igazából. Úgyhogy, kifejezetten hasznos a Közös Ország Mozgalom elemzéssorozata, ahol baloldali értelmiségiek különböző választókörzetekben azzal “szórakoztatják” az ellenzéki szavazókat, hogy nincs semmi esély a közvélemény-kutatások szerint. Üzenet: Maradj otthon, mert minek elmenni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.