A volt századvéges közgazdász Pécsen indul mandátumért a Fidesszel szemben. Szerinte Vásárhely megmutatta, van esély a győzelemre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@advocat: 14.38
Mi a túró bajod van? Hát nem tárgyal az LMP az MSZP-vel, a Jobbikkal, a Momentummal a koordinált indulásról?
dr. prédikátor
@advocat: A szédült berci azért klotyótakarítónak jó lesz a parlamentben!!! Talán!!!
Béla333
Ugyanúgy 8%-on áll az LMP, mint ahogy a DK is áll! Lehetne 18%-on is, ha nem mocskolná őket a sok hülye DK-s!
Aki Én
Ezt a fidesz is tudja. Ezért fogja április 9-től végleg felszámolni a látszat demokrácia maradékát.
quadrocopter
Érezhetően megroggyant a színházi magabiztosság! Nyomták a Soros-dumát, majd leálltak, nymták a Brüsszel dumát, de nem Brüösszel állt meg, hanem a horda kontraproduktív baromsága!
Próbálják igazolni a mesterségesen gerjesztett migránsbalhét, de belebuktak, mert idióta, buta, mese- elemekkel játszadoznak, mint a Lézer-videó!
Rosszkor bukott ki az OLAF-jelentés tartalma is, pedig régóta ismerték a tartalmat, csak lapítottak, mint szar a fűben!
Túltolták Analfa Béla tömését, stadionokra és személyes gazdagodásra használták fel azt az uniós milliárdtömeget, amelyből egy vadi új Magyarországot fel lehetett volna építeni, de engedtek a csábításnak és a haweri igényeknek!
Minden megmozdulásukban érezhető, tetten érhető a bizonytalanság, az ellaposodás, a gazdasági és haweri összefonódások hányingerkeltő nyilvánosságra jutása, a szinte totális hatalom teljes birtokában sem tudták elrejteni a szart, a gennyet, amit maguk körül létrehoztak, inkább bevállalták a hamis, hazug népbutítás tanitójának szerepét!
Minden számára világossá és érthetővé vált a nyomásgyakorlás alatt működő igazságszolgáltatás működése, a legfőbb ügyész ügyvédi bűnpártoló szerepe, a rendőrség politikai befolyásoltsága és részéről a kormányzati igények kielégítése, ergo: a jogbiztonság sutba dobása, a hatőségi félelemkeltés, a közhivatalok és felsőoktatási intézmények nyílt csicskásítása!
A közpénzzel bánás amatőr, bűncselekményt megvalósító kezelése, mint a TAO-pénzeké, jól látható volt, hogy a miniszterelnök egyáltalán nincs tudatában annak, hogy mi a közpénz és azzal mit lehet kezdeni vagy mit nem!
Idétlen és indokolatlan beruházásdömping, csak azért, hogy a hawerok gyarapodjanak és csak másodlagos szempont volt - ha volt! - a köz érdeke!
A tagadások ellenére tettenérhető az oktatás és az egyészségügy eltűrt amortizációja, köpnek az MTA oktatással kapcsolatos kételyeire, az egészségügyben naponta tapasztalható életveszélyes anomáliákra, mert az azokra fordytandó milliárdok mmáshol csapódnak le,...
JAJMÁR
@advocat: Akkor ne a saját térfélre rugdoss, és egyáltalán, félre a "gyűlölködéssel", azzal csak a fidesznek teszel eleget.
Szavazz arra, akire akarsz, vagy ne szavazz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.