Kisatírozták Kunhalmi Ágnes fogát - A szélsőjobboldal beállt a Fidesz mögé. A kampányújságoktól ne várjunk tényfeltárásokat és kiegyensúlyozott, mérsékelt információátadást. Ám a XVIII. kerületi kampány új szintre emelte a lejáratást. Itt indul az MSZP-Párbeszéd színeiben Kunhalmi Ágnes, akit a legfrissebb kutatások is esélyesnek mérnek, hogy legyőzheti a fideszes Kucsák Lászlót. Négy éve Kucsák nyerte a párharcot.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Micsoda színvonal! Ilyet anno alsó tagozatosként csináltuk a tankönyvben lévő képeken.
Aki Én
Nehéz szavakat találni. Mi lett ebből az országból, hogy lettünk ekkora suttyó társadalom?
bencemacska
De ezt nem a Fidesz csinálta!
Aki ugye 2014-ben kb 60 szavazattal győzte le Kunhalmit, és a közvélemény kutatások szerint most is fej- fej mellett vetélkednek, hanem a volt MSZP-s miniszter pártja.
Érdekes, hogy itt jó volt az ajánló ívük, nem törölték!
Cui prodest?
"A Lendülettel 47 jelöltnek gyűjtött aláírást, azonban a választás.hu adatai szerint 27 jelölt nyilvántartásba vételét elutasították, egy pedig maga lépett vissza. Több, a baloldal számára esélyes választókerületben viszont jogerősen nyilvántartásba vették jelöltjüket, így a XV. kerületben a volt MSZP-s Móricz Esztert, aki a regnáló polgármester és képviselő-jelölt, Hajdu László ellen indul el, és a XVIII. kerületben is, ahol a nyugdíjas szervezetet vezető Földényi György indul Kunhalmi Ágnessel szemben."
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/09/valasztasi_kampany_percrol_percre_marcius_9/kunhalmi_agnes_szornyella_levai_katalin_ujsag/
simmering73
A XVIII.ker-ben pusztulnia kell a fidesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.