A kampányban megint gyűjtik a híreket, hogy mennyi bűnt követtek el a migránsok. Ez közel két éve is így volt. Akkor is aránytévesztésben. Pl. a NaNe szerint minden ötödik nőt ér inzulltus. Holott van kerítés. Meg korlátok a fejekben. A nagy migránsozóknak, egyfajta nyílt kérdésként nekik is szegeznék néhányat: - Az EU területén hány nemi erőszak, gyilkosság, verekedéses sérülés fordul elő, mondjuk, havonta? - A fentiek mekkora arányát követik el a frissen érkezett menekültek? S mekkora arányát követik el vallási fanatizmusból? A két említett adat alapján például sokkal tényszerűbben lehetne érvelni amellett, hogy a menekültek márpedig jelentős közbiztonsági veszélyt okoznak. A Fidesz esetében például annál is egyszerűbb lenne ez az érvelés, mert csak össze kellene hasonlítaniuk a kerítésállítás előtti, illetve -utáni számokat. Rögtön kijönne, hogy mekkora hatalmas védelmet jelent a „pénznemszámít” kerítés.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
@quadrocopter: kerítések, agyi korlátok.
De gondolom most durbincs és társai bőszíen tudrják a statisztikákat... (ja, nem)
GeoCravker
@Shikari: Tekintettel arra, hogy ilyen számai a belügynek lehetnének, ám nyilvánvaló kormányzati érdekből kussol, Orbánék hazudoznak minden féléről.
Amúgy nem erőszakot nem csak cigányok követnek el. Ahogy a Vakkomondoros Józsi is Fidesz-állította faxpolgármester volt.
Ostobaságokat szajkózol és még csak fel sem tűnik Neked.
lusta
Bármely témában röpködnek a számok, de amikor valami konkrét számról érdeklődik az egyszerű eber, megáll a tudományuk. Semmivel sem tudják állításukat alátámasztani, nem beszélve nemzetközi összehasonlító adatokkal.
A német szövetségi rendőrség bizony vezet bevándorlókat, menekülteket is érintő bűnügyi statisztikát. Sőt, sajtájokon közzé is teszik. Kiderül, hogy az elkövetések számaránya ugyanolyan, mint a hazaiaknál. Persze van különbség, ugyanis az elkövetések többsége a hasonló sorsúak kárára történik, nem a németekkel szemben.
Vagy.
Nálunk is megy a cigányellenesség ezerrel. Lengyelország ebből a szempontból jó példa, mert ott csak 23 ezer cigány él. Ellenben a bűnelkövetések száma, típusa egy lakosra vetítve gyakorlatilag ugyanannyi és ugyanolyan, mint Magyarországon. Látható, hogy a gondok máshol vannak, de senkinek sem akaródzik ezen elgondolkodni, sem ez ellen valamit tenni. Egyszerűbb cigányozni.
1magyar
Ha az összes migránsbűnözést nem számoljuk akkor is 9 milliót ránk kellene költenie az uniónak is és a kormánynak is.!
Sok semmirevalót idehozni igazi kontinensárulás és hazaárulás.
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, mikor adják meg haány jász, haány kun, hány rutén, hány szlovák, hány barkó, hány palóc stb. követte el a bűnt? Miért cigányozik, maga szerencsétlen?
GeoCravker
@Shikari: Vagy kiderülne, hogy az egész cigányozós, migránsozós fasiszta retorika egy nagy humbug...
A statisztikai adatok a belügynél vannak. Nem az ellenzék nem hozza nyilvánosságra, hanem Orbán. Azon nem akarnál elgondolkodni, hogy miért?
Ja, nem. Eszedbe se jut
GeoCravker
@1magyar: Azért számolgasd ki azt is, hogy a határon hány milliárdot öntött ki Orbán, hogy megvásárolja az ukrán nyugdíjastól a délvidéki bérmagyarig az egész bagázst.
1magyar
@GeoCravker: Még azt is szívesebben adom mint a muszlim arabokra.
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek egyébként széklet, vizelet rendben van? Orvosnál mikor volt utoljára? Aggaodalomra ad okot az egészségi állapota.
lusta
@Shikari: Sajnos a tények Önt a legkevésbé sem zavarják, emiatt aggódtam az egészségéért.
GeoCravker
@Shikari: Vagy a liberalizmus vagy a fasizmus fogalmát nem ismered.
olvass utána. a fogalmaknak.
Az nem érdekel, hogy Orbán kereszténynek mondja magát, meg Vona demokratának, meg gipsz jakabovics liberálisnak. Hanem a valós tartalom.
GeoCravker
@Shikari: Jelenleg Orbán van hatalmon. Ő ezek szerint, illetve szerinted liberálfasiszta. Valójában szimpla mussolinista. liberál nélkül.
Tombolni meg olyanok tombolnak, mint rezsisziszi és társai.
kokopelli
@GeoCravker: Lehet játszani az oximoronokkal!
...Iiberálfasiszta,pogánykatolikus,zsidómoszlem,okosfideszes,fairfideszes,ma-
gyarfoci...stb! ;-)
..van amikor a sértegetés fogalmai a gatyába csúsznak,és akkor is baromság
marad,ha a féleszű kitaláló szünet nélkül mantrázza a főnök elismeréséért!;-)
magyarbakancs
Tegnap hallgattam ,hogy 100 ezer migránst kellene befogadnunk két nappal előtte még 10 ezéről volt szó.
Félretéve az egész MIGRÁNCSOZÁST ki a fene mely muszlim szeretne itt élni?
Egyik sem!!.
A másik ,hogy ilyen számokról nincs is szó az EU határozatokban.
És miért nálunk ekkora vereséggel MIGRÁNCSOZNAK A POLITIKUSUNK.
EGYETLEN EGY v4 TAGÁLLAMBAN NINCS MIGRÁNCSOZÁS
ELMONDJÁK NEM ENGEDIK BE ÉS KÉSZ.
Pálinkás Pál
@GeoCravker: No..azért tegyük hozzá ,az erőszakos bűncselekmények 90%-át bizony cigány követi el!!
Pálinkás Pál
@lusta: Ez megint csak miattatok libsik miatt van..és nem származást kell megadni ,hanem rasszt,mint pl az USA-ban..ott rögtön közlik hogy az elkövető fekete ,latin stb..egy szóval nem utalnak a származására!!!Lukat rúgtál libsi...
Persze ez itt Európában nem elképzelhető,mert bedőlne a világképetek.. Itthon is jóformán csak a cigány jelzővel találkoznál a cikkekben!!!
GeoCravker
@kokopelli: "Lehet játszani az oximoronokkal!"

Nagy népi játék
Mondjuk, Orbán egykori szakdolgozatát megnézve nincsenek kétségeim, hogy a papa pártbeosztására kapott diplomát.
GeoCravker
@Pálinkás Pál: Azért tegyük, hozzá, hogy az előítéleteiden kívül semmi nem támasztja alá, hogy a szegénység szüli-e a kultúrális elmaradottságot, vagy fordítva. Annyiban igaz, lehet az is, hogy Magyarország olyan szinten el van kulturálatlanodva, hogy az orbáni lopás, a semjéni rablóvadászat már erény a híveknek. A folyamatos uszító kommunikáció pedig megszüli a maga eredményeit.
De persze a cikk nem a cigányokról szól. A cigányokat migránsozni orbáni erény, és tahóság. Ha zárkózol hozzá, mennyivel vagy jobb a fasisztáknál. Ja, semmivel. Bocs, ha az emberséggel való gyanúsítás sértő.
Pálinkás Pál
@GeoCravker: Ez szép szónoklat volt, csak az a baj hogy ettől még a cigányok járnak öregezni,rezezni...én benne lennék...mindig írják ki az elkövető faji hovátartozását...kíváncsi lennék neked hogy tetszene???
GeoCravker
@Pálinkás Pál: Ha ezt követően a fehérgalléros tolvajok, a lakásmaffia ügyvédei, a gyöngyöspatai gárdisták és társaik hovatartozását is kiírnák az okozott kárral, és minden adattal...
A munkahelyi kényszerítőket, a négy fal közt asszonyt verőket, stb... szintén. Kicsit árnyaltabb lenne a bűnügyi statisztika valószínűleg.

De a "szónoklat" másik részére persze nem válaszoltál. De mit is várhatnék egy fasisztától ? A jelek szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.