A kampányban megint gyűjtik a híreket, hogy mennyi bűnt követtek el a migránsok. Ez közel két éve is így volt. Akkor is aránytévesztésben. Pl. a NaNe szerint minden ötödik nőt ér inzulltus. Holott van kerítés. Meg korlátok a fejekben. A nagy migránsozóknak, egyfajta nyílt kérdésként nekik is szegeznék néhányat: - Az EU területén hány nemi erőszak, gyilkosság, verekedéses sérülés fordul elő, mondjuk, havonta? - A fentiek mekkora arányát követik el a frissen érkezett menekültek? S mekkora arányát követik el vallási fanatizmusból? A két említett adat alapján például sokkal tényszerűbben lehetne érvelni amellett, hogy a menekültek márpedig jelentős közbiztonsági veszélyt okoznak. A Fidesz esetében például annál is egyszerűbb lenne ez az érvelés, mert csak össze kellene hasonlítaniuk a kerítésállítás előtti, illetve -utáni számokat. Rögtön kijönne, hogy mekkora hatalmas védelmet jelent a „pénznemszámít” kerítés.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@GeoCravker: No..azért tegyük hozzá ,az erőszakos bűncselekmények 90%-át bizony cigány követi el!!
Pálinkás Pál
@lusta: Ez megint csak miattatok libsik miatt van..és nem származást kell megadni ,hanem rasszt,mint pl az USA-ban..ott rögtön közlik hogy az elkövető fekete ,latin stb..egy szóval nem utalnak a származására!!!Lukat rúgtál libsi...
Persze ez itt Európában nem elképzelhető,mert bedőlne a világképetek.. Itthon is jóformán csak a cigány jelzővel találkoznál a cikkekben!!!
GeoCravker
@kokopelli: "Lehet játszani az oximoronokkal!"

Nagy népi játék
Mondjuk, Orbán egykori szakdolgozatát megnézve nincsenek kétségeim, hogy a papa pártbeosztására kapott diplomát.
GeoCravker
@Pálinkás Pál: Azért tegyük, hozzá, hogy az előítéleteiden kívül semmi nem támasztja alá, hogy a szegénység szüli-e a kultúrális elmaradottságot, vagy fordítva. Annyiban igaz, lehet az is, hogy Magyarország olyan szinten el van kulturálatlanodva, hogy az orbáni lopás, a semjéni rablóvadászat már erény a híveknek. A folyamatos uszító kommunikáció pedig megszüli a maga eredményeit.
De persze a cikk nem a cigányokról szól. A cigányokat migránsozni orbáni erény, és tahóság. Ha zárkózol hozzá, mennyivel vagy jobb a fasisztáknál. Ja, semmivel. Bocs, ha az emberséggel való gyanúsítás sértő.
Pálinkás Pál
@GeoCravker: Ez szép szónoklat volt, csak az a baj hogy ettől még a cigányok járnak öregezni,rezezni...én benne lennék...mindig írják ki az elkövető faji hovátartozását...kíváncsi lennék neked hogy tetszene???
GeoCravker
@Pálinkás Pál: Ha ezt követően a fehérgalléros tolvajok, a lakásmaffia ügyvédei, a gyöngyöspatai gárdisták és társaik hovatartozását is kiírnák az okozott kárral, és minden adattal...
A munkahelyi kényszerítőket, a négy fal közt asszonyt verőket, stb... szintén. Kicsit árnyaltabb lenne a bűnügyi statisztika valószínűleg.

De a "szónoklat" másik részére persze nem válaszoltál. De mit is várhatnék egy fasisztától ? A jelek szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.