"Megnéztem a rekettyést, ahol az uszodát szeretnénk megépíteni. Az uszoda nekem szívügyem. Megígértem már a korábbi ittjártamkor is" - magyarázta a gödöllői tévében Orbán Viktor, mit is keresett a városban. Elmondása szerint egyébként elsősorban a közelgő választások miatt érkezett, de megnézett néhány fejlesztést és bement a premontreiekhez is.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
akkor most másik plebános is inti majd a hiveket szavazzanak, mert nagy a jólét???
röhögnék beszaladt a p ... is.. ja mennyit igért nekik aról hallgatás ???
simmering73
Ezt az uszodasztorit néhány ciklussal ezelőtt Gémesi dobta be a gödöllőieknek, ha rá szavaznak, akkor lesz uszoda. Nem lett. Azután se lett. Most a Gyagyás dobja be ugyanezt, mert Gödöllőn is vesztét érzi a fidesznek.
Commenter
Hát ez tényleg óriási hírértékkel bíró, sokatmondó közlés egy vezető politikustól a választás hajrájában! Mit keresett a bozótban? Rájött a szükség vagy oda is értéket rejtett? Vagy megéhezett? Az erdei gyümölcsök szezonja még odébb van.
cs.n.
Ja, én is ezt mondanám, ha rámjönne az aprófosás egy susnyákos mellett. Megtekintettem, és még trágyáztam is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.