A választási kampány finisében sorra tartanak beszédeket a miniszterelnök-jelöltek. Programok párthíveknek, családoknak és gyerekeknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
De nem csak Budapestből áll az ország.
Peller Anikó
Ágyúval lőnek verébre. Nem beszédeket kell tartani hanem cselekedni, már csak percek vannak az összefogás nyélbeütésére, ez a feladat. Semmi más.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Igazad van,mert beszélni azt midegyik tud...de hogy ténylegesen tegyenek valamit,az kétséges...Sehol nem látom azt az embert aki mögé beállna a komplett ellenzék...Véleményem szerint ha így marad,talán a kétharmadot meg lehet akadályozni...Mert sajna a herélt Jobbiknak még így is van annyi támogatója hogy keresztbe tegyen a kormányváltásnak!!!És ők biztos nem fognak Fletóval,vagy az MSZP-vel egyeztetni!!
Béla333
A Jobbikot azzal kell nyomás alá helyezni, hogy az MSZP és a DK ma nyilvánosan bejelenti, hogy őrajtuk nem múlik: ha Orbánék eltakarítása a tét, ők hajlandóak egyeztetni a koordinált indulásról a Jobbikkal.
Innentől a Jobbiknak kell elszámolni a választókkal, hogy ténylegesen akarják-e a Fidesz leváltását és hogy az mennyire fontos nekik!
Március 19-ig már csak 4 nap van!!!
Gyerünk!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: nem biztos. A reményhal döglik meg utoljára
Béla333
Gyurcsány vasárnap tárgyalásra hívta a többieket. Meghallotta, hogy mit is írtam itt fentebb!
Jó az ötlet.
És még belül is van a március 19-én...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.