A Fidesz frakcióvezetője szerint a balliberális pártok közös tüntetésén egyértelművé vált, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal igazi miniszterelnök-jelöltje.

Gulyás Gergely az MTI-nek telefonon reagált a baloldali pártok közös március 15-i, budapesti megmozdulásán elhangzottakra. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ezen bejelentette: vasárnap délutánra tárgyalni hívja az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik vezetőit. Azt mondta, készek megtenni azt, amit eddig soha, mert tárgyalni kell a Jobbikkal.

Gulyás Gergely közölte, Gyurcsány Ferenc a "politikai jellemtelenség megtestesítője": kommunista ifjúsági vezetőként kezdte, most pedig "azokat hívja tárgyalni, akiket korábban ő nevezett nácinak, s ezt még néhány héttel ezelőtt is megerősítette".

A fideszes politikus szerint a Jobbiknak és különösen a Jobbik szavazóinak ideje elgondolkodniuk azon, "pártjuk hogyan juthatott olyan mélyre, hogy vonzó partner legyen az országot tönkretevő, a magyar nemzettel való közösséget megtagadó Gyurcsány Ferenc számára".

A vasárnapi tárgyalás azoknak a politikai erőknek a tárgyalása lesz, akik hatalomért és a pénzért bármilyen elvet készek sutba dobni – jegyezte meg a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
A vasárnapi tárgyalás azoknak a politikai erőknek a tárgyalása lesz, akik hatalomért és a pénzért bármilyen elvet készek sutba dobni – jegyezte meg a Fidesz frakcióvezetője.
...mindenki saját magából indul ki!!!
RonaGyuri
ma tessék a főnök meg a Sorost cseszteti!!! =))
kereső
Gergely, ez "sztárjogász" létedre igen gyenge.Ne hagyd,hogy habony irja le neked,mit is mondjál.
Csizmás Kond
...dehát Gyurcsány az anyukájára esküdött, hogy nem akar miniszterelnök lenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.