Kaposvár fideszes polgármestere évek óta tagadja ügynökmúltját, erre most a Magyar Nemzet Szita Károly kézzel írt jelentését ásta elő a nyolcvanas évekből. A politikus Facebookon üzent a lap tulajdonosának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Nem csak a múltban voltál rohadék szemét, hanem most is az vagy. Ez tény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Előkerül a bizonyíték ők meg csak hadonásznak...harmat gyenge.
Levendula
szita elfelejtett kellemes húsvétot kívánni...
Apatszerek
@Mirabilis: Tegnap 14:23-ra azon egyszerű oknál fogva mert akkor még gyűjtögető életmódot folytatott a köz kárára, maga és családja javára, ezután tért rá a patkány életmódra amikor vagyonát már nem gyarapítani kell, hanem megtartani. Na ekkor van ideje az elszámoltatásnak.
Meggondoltan, nem kapkodva ahogyan azt a Simicska teszi,,, vád konkrét formában magában áll - e vagy csak ahogyan jelenleg gyűlölet szinten jelenik meg, feljelentések nélkül, a köz részére rágóguminak tálalva, Hiányos ismeretekkel rendelkezők... hagy cumizgassanak megérdemlik, csak sajnálni nem szabad a cumizgatókat.
karma1
@Sziszifusz: Pontoditok: Nem SOK MINDEN, hanem MINDEN elo fog kerulni orbanrol meg a bunbandajarol, ha Simicstol fugg...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.