Nem adót kell emelni, és nem kell úgy tenni, mintha olajat találtunk volna a Bakonyban, hanem olyan gazdasági és társadalmi viszonyokat kell teremteni, hogy a nyugatra vándorolt magyarok itthon is boldoguljanak. Egyetlen közös nemzetté kell formálni ezt az önző, gyűlölködő, elidegenedett, elöregedő, haldokló magyarságot – olyan országgá, ahol jó

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ide figyelj, édes jó fiam Puzsér! Neked nincsenek élő őseid, akik a Kádár kordszakban éltek, dolgoztak, gyermekeket neveltek? Tény, hogy a mi hibánk, hogy egy ilyen generációt taníttattunk ingyen, és nem vettük észre hogy mi lett belőlük, csak amikor már késő volt!
Azért mi sem vagyunk mindannyian olyan debilek, mint egy szűk réteg.
Nem mindenkit lehet sem távoli igéretekkel, sem jelenlegi böske utalvánnyal szédíteni!
Jó lenne, ha haza jönnének a fiatalok, de ennyi munkahely, ennyi elérhető árú lakás nagy hirtelen nem igazán akadna. Előbb talán normális viszonyokat kellene teremteni, amire ma nem sok kilátás van. Ha meg marad a jelenlegi kormány, akkor inkább mennek, mint jönnek a fiatalok. Aztán mi "nyuggerek" is szép csöndben, egészségügyi rendszerünknek hála gyorsan elmegyünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
..." olyan gazdasági és társadalmi viszonyokat kell teremteni, hogy a nyugatra vándorolt magyarok itthon is boldoguljanak."
Ebben egyáltalán nem értek egyet, sőt ez burkolt félrevezetés. Azt kéne sürgősen megteremtsék, hogy akik itthon maradtak, akiket nem a meggazdagodási vágy, a nyugati csillogó rabszolgapénz csábított el elsősorban azok boldoguljanak itthon...és aki akar jöjjön vissza de ne élvezzen előnyt egy itthonmaradottal szemben.
magyarbakancs
@Nessy: Az elmúlt 8 évben 400 ezer szakmunkás ment el.
ennek hozzá tartozóit is számold hozzá.
úgy 800-1 millió aki itthonról elment szerintem végleg.
peterkelemen
Az ellenzék ismételten átveri a magyar népet, de legalább ezekután láthatja majd mindenki, hogy Orbánhoz az álellenzéken keresztül vezet az út. Orbnánt amúgy sem elég leváltani Orbánt meg kell dönteni az aljas rendszerével együtt. Nagy szégyen ez a magyaroknak, akik annyira bátor és büszke népnek tartják magukat, de mégis a leggyávább nép jelenleg az egész világon. Még a szlovákok is ezerszer bátrabb nép.
peterkelemen
@nyanya001: Már régen meg kellet volna lépniük. Az Unió nem pénzelhet illiberális államokat különben hiteltelenné válnak milliók szemében.
wagabund
ez a Puzsér olyan okos, szép ember, hogy csak na.. iszom is minden szavát...az igaz, hogy még nem sikerült kihámoznom a még oly mélyenszántó üvöltözéséből sem, hogy ki is lenne a befutó...ráadásul még azt sem mondta meg a sok butusnak, mit kellene tennie, hogy felvrágoztassa az országot..
...azt viszont hallom, hogy gyurcsányozni azt nagyon tud..ilyenkor olyan zavarossá válik a tekintete...
...asszem a Hajdú Péter pere óta becsípődött nála valami...vagy a tű ugrik át a lemezen?...

lehetséges, hogy a fideszre fogadott helyre, tétre befutóra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.