A DK elnöke keményen reagált Vágó Gábor becstelen szavaira is. A DK elnöke szerint az LMP mandátumok sorát veheti el az ellenzéktől és veszélyeztetheti a kormányváltást azzal, ha koordináció nélkül indítja el fővárosi jelöltjeit. Gyurcsány Ferenc hétfőn az ellenzék tegnapi találkozójáról azt mondta, hogy a szocialisták és a DK ki akarták szélesíteni a két párt korábbi megállapodását, az LMP viszont “konkrét javaslat nélkül érkezett és konkrét javaslat megtétele nélkül távozott”. Nem sikerült megtudni tőlük, hogy mit kérnének egy együttműködés során a Jobbiktól, illetve a szocialistáktól és a DK-tól – fogalmazott a politikus. Nem lehet attól függővé tenni az LMP megállapodási szándékát, hogy az LMP vagy bármely másik párt képes-e egyezségre jutni a Jobbikkal – szögezte le Gyurcsány, aki szerint ez az előfeltétel indokolatlan és elfogadhatatlan. Szél Bernadett nem volt hajlandó kiállni egy közös sajtótájékoztatóra az ellenzéki megbeszélés után (+videó)

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Régóta gyanús nekem az LMP a Schmidt-rokonság és Schiffer miatt. Mélyült a gyanakvás bennem velük kapcsolatban. Konklúzió: aki kormányváltást akar, NE szavazzon az LMP-re!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Béla333: Pont ezt írtam. Ez lesz az 5,4 %. Ennyi (is) kell, hogy csak bernikék pattogjanak és táblázzanak a Parlamentben. Érdemi munka helyett.
Béla333
@namihami: 20.57
Én meg arról írtam, hogy a Fidesz a korábbi évek mutyi és maffia társát: az MSZP-t és a DK-t fogja segíteni, helyzetbe hozni. Hiszen milyen szépek is voltak azok az idők, amikor a pártpénztárnokok közösen egyeztették a lopott pénzek sorsát...
Clavigo
Pörög a Széltyúk,,,rendesen. Orbán elvtárs elégedett lehet vele..Jól teljesít a pávatáncos p..na.
Manhattan
Így legalább mindenki láthatja, hogy a demokratikus ellenzék koordinált indulásának megakadályozásával az LMP a fidesz hatalmon tartásában érdekelt. Vágó meg egy szar tetű alak!
Hellcat
@Béla333: Márc 15. én kérdezték az embereket egy egy párt gyűlésén...mszp dk gyűlésen 10 ből 8 ember átszavazna, Jobbik gyűlésén 10 ből 0. De mutasd azt a kutatást szívesen megnézném...örülnék ha nem lenne igazam.
verőce21
@Béla333: (20:30) Ez valószínűleg így lesz, ahogy idézted. Ennek a választásnak a Fidesz után a legnagyobb nyertese a Feri lesz. Az ellenzéki oldal vezető erejévé válik.
(Már írtam én is jóval korábban, ez nincs ellenére a fidesznek sem) De mindkettőjük közös vágya, a maszop kiejtése.

Az más kérdés, hogy egy ilyen izgága, önjáró bombát, mint Feri, Brüsszel nem lát szívesen, nekik elfogadhatóbb lenne az irányítható K.G.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.