Ellentmondásosak a hírek a koordináció, együttműködés és az LMP kapcsolatáról: a párt két vezetője sem pont ugyanazt kommunikálja, ráadásul épp befutott egy LMP-s visszalépés híre, amely kikaparhatja az MSZP-s Kunhalmi Ágnesnek a gesztenyét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@bencemacska: nem csak már sokadszor próbálok rámutatni, hogy a választási rendszerben KERÜLETEK vannak!!! =))
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 16:01
Ha ezt csak a szavazók használják, akiknek legfőbb gondjuk családjuk megélhetésének biztosítása, és nem tudják követni a változásokat, engem nem zavar.
Az zavar, ha "az írástudók" nem tartják kötelességüknek az ismeretterjesztést. A kampány ideje alatt nagyon fontos lenne pl. a választási törvény ismertetése. Főleg azon részeké, amelyek mélyreható változáson mentek keresztül!
Hányan fognak a fülkében kétségbeesni: "hol keressem X-et, vagy Y-t"?
RonaGyuri
@bencemacska: nem, mert ezt is a buta arrogáns firkászok találták ki! És terjesztik ezerrel. Annyira, hogy már OEVK- kifejtésében is olvastam ezt a baromságot! =))
bencemacska
Hajrá LMP, lesz ez még így se:
"Ez a visszalépés az elnökségi ülés után tartott sajtótájékoztatón nem került szóba, úgy sem, hogy számtalan kérdést kaptak a visszalépésekkel kapcsolatban, a többi között a hvg.hu-tól is. Hazdházy Ákos ezt később azzal magyarázta, "akartak valami meglepetést is."

"Mikor még nem derült ki Kassai döntése, rákérdeztünk, hogy az LMP egyoldalúan visszalép-e, Szél Bernadett azt mondta, "nem veszteségminimalizálást akarnak", hanem kormányváltást, most pedig országjárás következik és mobilizálás, minél többen menjenek el szavazni. Még három hét van, sok minden megváltozhat. Sokat dolgoztak azon, hogy ne legyen elaprózott az ellenzék, ha pedig nem lesz kormányváltás, az az ellenzék kudarca lesz, nem az egyik vagy másik párté."
Madácsi Pali
@Béla333: mintha az megyéni jelölt önként döntött volna a visszalépés mellett. Ez inkább Szél asszonynak kínos. Ugrott annyi párttámogatás (kb 150 millió), ami után már 25 körzetben ingyenes a koordinácio.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.