Lázár Derék nevű kutyája Instagram-oldalt kapott, a hír pedig bejárta a sajtót. Mára viszont úgy tűnik, hogy meg is szüntette az oldalt a miniszter.

Lázár János váratlanul tört be a közösségi médiába, mikor március 1-én elindult hivatalos Facebook-oldala. Azóta hallhattuk már szabadkozni egy közmunkás előtt, aztán rettegni Bécsben, amelynek óriási  visszhangja lett, sőt, kiderült, hogy a politikus apja kolbásszal erősíti Orbánt a kampányában.

Bréking: eltűnt Lázár János kutyájának Instagram-oldala!

Lázár kutyás Instagram-oldala azonban pár órát élt meg,

Bréking: eltűnt Lázár János kutyájának Instagram-oldala!

mert miután nagy publicitást kapott a hír, már le is vetetette Derék profilját. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi történt.

Cikk- és címlapkép: Instagram

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Persze, mert a kutya egyetlen megjelenése több like-ot kapott, mint a Janink egész tevékenysége alatt.
Vajon kire , mire nézve dicsőség vagy szégyen a fenti tény?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Eladott Ország: Téged se kérdez itt senki csak öntöd magadból a primitív,gonosz, magyarellenes dumákat.
kokopelli
@Eladott Ország: ß@r csóró a nyugdíjas,mert zsebredolgozott,és arról panaszkodik,
ha kérdezik,ha nem! Egymondatos karosszék-filozófus,fő téma:"a sárga paprika"! ;-)
Commenter
Figyu Lázár, tudsz te értelmes is lenni. Köszönd meg szépen hogy nem kerülté a szemétre-tudod én bírtam hogy lenéézted mert sazt a xart benned van ész a többi mocsok buta gonosz. Az eszed mentett meg lázár, meg az a sunyi nézésed amiben értelem is csillant. No meg Derék. Mert mindenki annyit ér amennyije van, nem igaz. Az egyik kastélyt mit tudom én melyiket, majd nyisd meg a hajléktalanok előtt amikor kedved tartja. Ne hagyd őket az út szélén. Köszi hogy jól megforgattad a kést a trágyadomb gazdádban, épp időben igaz? Mert-félreértés ne essék: rád is lővetett volna! Mert tudta hogy veszély vagy rá, ezt jegyezd meg, hogy nagyon alja volt. Jó erős gyomrod van. Mi vitt rá arra a primkó bécsi videóra kérjél németül bocsánatot a migránsoktól szóval csinálj egy olyat ami vállalható és szent a béke. De azért szégyelld magad hogy ezt a tevet szolgátad. Az a xar főnid meg a tetves kősa nem akarom a pofájukat sehol látni. takarítsd már ki a médiából őket. Utálom a pofájuk emlékét is! kösz.Derék :)
Commenter
@kokopelli: jav penészes sárga paprikajancsi..kaka-du

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.