Lázár János kedden Bécsbe látogatott, ahol egy szomorú hangvételű videót forgatott arról, hogy mi történt a város régi kerületével azóta, hogy odaköltöztek a bevándorlók. Lázár videója tegnap került ki közösségi oldalára. Sok kritika érte a videót, ma délelőttre eltűnt a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldaláról, nem tudni, hogy miért. Egy biztos: a videó alatt kedden kommentháború tört ki.

A videó amúgy arról szólt, hogy hogy miért borzasztó hely Bécs.  A miniszter kiment az osztrák fővárosba, ott beszélt erről a kamerába, lehangoló zene kíséretében.  A rövid videó lényege, hogy Bécs már nem a régi, a migránsok miatt bizonyos területeken kosz, szegénység, rendezetlenség van.

- írta meg az Index.

A miniszter azt mondja benne, hogy egy olyan kerületben sétál épp, ahol 20 éve nem volt bevándorló, most viszont csak az idősek maradtak. Fehérek és keresztények, idős nyugdíjasok maradtak, mindenki más bevándorló.

Milyen lesz 20 év múlva Budapest, ha az ellenzék beengedi a bevándorlókat?

- teszi fel a kérdést Lázár.

Lázár szerint, ha bejönnek a városba a bevándorlók, akkor a városban város születik.

Megváltozik a régi város hangulata. Piszkosabbak az utcák, szegényebb a környezet, nagyobb a bűnözés. Ha bejönnek, ez a folyamat megállíthatatlan

zárta az azóta törölt videót Lázár.

A YouTube-on azért még megnézhető a szomorú hangulatú videó:

Az Index megkérdezte a Miniszterelnökséget arról, hogy a Facebook-ról miért tűnt el a videó, de csak későbbre ígértek tájékoztatást erről a lapnak.

Frissítés: a Facebook cenzúrázta Lázár János bécsi videóját – Lázár szerint "ez sérti a szabad véleménynyilvánítás jogát"

Forrás: Index, 24.hu, YouTube

Fotó: YouTube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Mégis mit szólna a sértődős magyar kormány, ha egy osztrák, vagy német, vagy bármilyen miniszter filmet forgatna Magyarországon - pl. az üres, elhanyagolt falvakban, ahol se munka, se út... se fiatal. Még egy bevándorló se -? Még örüljön, ha nem perlik be!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Mégis mit szólna a sértődős magyar kormány, ha egy osztrák, vagy német, vagy bármilyen miniszter filmet forgatna Magyarországon - pl. az üres, elhanyagolt falvakban, ahol se munka, se út... se fiatal. Még egy bevándorló se -? Még örüljön, ha nem perlik be!
creativehun
Mi lenne ha valaki egyszer venné a fáradtságot és filmet forgatna az elhanyagolt utakról a tönkrement kórházakról a többszörösen túlárazott,silány kivitelezési minőségű, EU pénzen megvalósított projektekről..a hideg télben megfagyott emberekről az ételért sorban állók ezreiről a lepusztult falvakról a zsírdisznó fejű,malac szemű fidesznyik idiótákról...szánalmas egy ország ...és nem kell ahhoz külföldre menni egy lépést sem hogy egy kupac szart találjon az ember..elég csak körülnézni a fidesz soraiban!
simmering73
Lázárt ki kell tiltani Ausztriából. És kéressék be a magyar nagykövetet.
kokopelli
@creativehun: ...letagadnák fenyegető levelekkel az ENSZ-hez,az EU-hoz,
a NÁTO-hoz, a Viegrádi 2,5-hez fordulva,hogy...miért ne?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.